10 ÉVET IS FIATALODHATSZ VÍZIVÁSSAL!

10 ÉVET IS FIATALODHATSZ VÍZIVÁSSAL!

10 ÉVET IS FIATALODHATSZ VÍZIVÁSSAL!

10 évet fiatalodott, miután minden nap megivott 3 liter vizet

Egy 42 éves amerikai nő hosszú évekig fejfájással és emésztési zavarokkal küszködött. Egy neurológussal és egy táplálkozás-szakértővel való konzultáció után naponta három liter vizet ivott meg. Orvosai mindennap lefényképezték, hogy lássák, milyen hatást vált ki a rendszeres vízfogyasztás.

“Negyvenkét éves vagyok, de 52-nek látszottam, ami sokkoló. Karikás szemeim miatt fáradt és sápadt volt a tekintetem, ráncos az arcom. A kislányaim szerint 100 évesnek néztem ki” – mesélte a nő. Huszonnyolc nap rendszeres vízfogyasztás után elképesztő átalakuláson ment át a szervezete.


A víz egészségre gyakorolt hatásáról, a dehidratációról, a vízivás fontosságáról, a víz szerepéről egészségünk megőrzésében és a gyógyításban, illetve a betegségek kialakulásáról a dehidratáció miatt egy iráni születésű orvos Dr. Fereydoon Batmanghelidj korszakalkotó felfedezéseket tett.

Dr. Fereydoon Batmanghelidj szerint a dehidratáció a mögöttes oka sok krónikus „betegségnek”. A víz, só és ásványi anyagok megfelelő bevitele megelőzheti a betegségek kialakulását, illetve visszafordíthat már megtörtént károsodásokat. Az úgynevezett „modern” gyógyászat még mindig a vírusokat és a géneket hibáztatja a degeneratív állapotok nagy része miatt, és a gyógyszeripar dollármilliókat vesztene, ha az emberek a víz természetes gyógyító tulajdonságára támaszkodnának a drága és mérgező gyógyszerek helyett.

Egy hét után a nő egy kilogrammot fogyott, azonban az arca mintha megfiatalodott volna. A kúra végén már két kilogrammos fogyást tapasztalt, és a szemkarikái is eltűntek. Hozzátartozó szerint legkevesebb tíz évet fiatalodott, és a páciens is rendkívül elégedett az eredményekkel.


loading...

Dr. Emma Derbyshire, a nő orvosa elmondta, az emberi agy 73 százaléka víz, így a hidratálás hiánya negatívan befolyásolja az agyműködést, azaz a koncentrációképességet és a memóriát. Hozzátette: kutatások sokasága bizonyítja, hogy a napi megfelelő mennyiségű folyadékbevitel csökkenti az étvágyat.

Facebook hozzászólások