ISMERETLEN FÉMDARABOK ESTEK LE AZ ÉGBŐL VIETNÁMBAN

ISMERETLEN FÉMDARABOK ESTEK LE AZ ÉGBŐL VIETNÁMBAN
loading...

Vietnámban rejtélyes fémgömbök estek az égből.

[good_old_share]


Három fémlabdát találtak, és a hadsereg már vizsgálja azt, hogy a fémtárgyak honnan származhatnak.

A hadsereg arról tájékoztatta a lakosságot, hogy két fémlabda az ország északnyugati részén lévő Yen Bai-ban ért földet, míg egy másik fémgömb, csak valamivel később zuhant le, az pedig a szomszédos Tuyen Quang-ban ért földet.A fémgömbök darabonként körülbelül 45 kilogrammosak.

loading...

A Vietnámi hadsereg elmondta, hogy egyenlőre még nem tudják, hogy mik lehetnek pontosan a tárgyak, de azt már sikerült kideríteniük, hogy nem robbanószerek, és nem tartalmaznak semmiféle veszélyes anyagot.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A helyiek persze megijedtek a rejtélyes fémdaraboktól, az ország honvédelmi minisztériuma pedig megígérte, hogy a vizsgálat végén tájékoztatják a lakosságot az eredményről, és minden eredmény teljesen nyilvános lesz.

A hadsereg azt mondta, hogy biztosan nem tőlük származik, ugyanis a hadsereg semmilyen katonai műveletet sem végzett abban a tartományban. Így a gömbök rejtélye még nagyobb.

Repülőből kiesett tárgyak? Esetleg műhold darabok?Sokan úgy gondolják, hogy a fura fémgömbök egy repülőből eshettek ki, mások pedig azt mondják, hogy leszakadt műhold darabok.

Megkérdeztek egy szakértőt is az ügyben, aki szerint ezek a darabok egy rosszul fellőtt műholdról származhatnak, azonban még semmi biztosat sem tudnak mondani az ügyben.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
A SZLOVÁK HIMNUSZ EREDETILEG EGY MAGYAR NÉPDAL VOLT?
A SZLOVÁK HIMNUSZ EREDETILEG EGY MAGYAR NÉPDAL VOLT?

A SZLOVÁK HIMNUSZ EREDETILEG EGY MAGYAR NÉPDAL VOLT? [cn-social-icon] Hatalmas vitát és ezzel óriási feszültséget keltett egy cikk, melyet a...

PRIVATIZÁCIÓ - A MAGYAR NEMZET KIFOSZTÁSA.
PRIVATIZÁCIÓ – A MAGYAR NEMZET KIFOSZTÁSA

PRIVATIZÁCIÓ - A MAGYAR NEMZET KIFOSZTÁSA [cn-social-icon] A Komlómédia bemutatja a dokumentumfilm előzetesét.   Még kevesen láthatták új dokumentumfilmünk előzetesét....

Close