KOKO ÜZENETE AZ EMBERISÉGNEK

A tudósok és a kutatók már évek óta mondják azt, hogy jobban oda kellene figyelnünk a természetre, mert a vesztünket fogja okozni, ha nem vigyázunk rá.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Az emberek többsége ezt mégsem veszi észre, vagy éppen meg sem hallja, vagy csak egyszerűen nem foglalkozik vele, ami bizony elég szomorú, hiszen ez az egyetlen hely, ahol jelenleg élhetünk, és mi magunk fogjuk tönkretenni, és ez már csak idő kérdése.

A figyelmeztető jelek már megvannak, egyre rosszabb a klíma, olvadnak a gleccserek, de minket mégsem érdekel. Megnézünk egy videót egy hatalmas gleccserről, ami elolvad, majd kinyomjuk és mint ha nem történt volna semmi romboljuk tovább a környezetet.

Hiába tudunk a problémáról, mert az emberek többsége úgy gondolkodik, hogy „egyedül úgysem tudom megváltoztatni” majd folytatja a környezetrombolást. Az alapvető gond ott kezdődik, hogy a legtöbb ember így gondolkodik, pedig ha mindenki azt az elvet követné, hogy egyedül is tud változtatni, akkor a sok „egyedül” összeállna egy hatalmas egésszé, és megmenthetnénk a földet.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Sajnos ezt a tudósok hiába mondják, mi nem foglakozunk vele. Na de mi van akkor, ha ezt egy állat mondja el?

Ismerjük tehát meg Koko-t, a nőstény gorillát, ami arról híres, hogy képes jelnyelven beszélni. Koko maga mondja el azt, hogy meg kell védenünk a földet.

Koko szereti a földet, és az embereket is, de szerinte az emberek buták, hogy rombolják a földet. Sietnünk kell hogy megvédjük a természetet, hiszen a természet figyel minket!

Ez az üzenet lényege. Persze a legvalószínűbb az, hogy Koko-t betanították erre a szövegre, senki sem gondolja azt, hogy teljesen magától mondaná, de a videó nagyon hatásos és reméljük, hogy eléri a célját.

Kedves Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes
 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás