ELTŰNT EGY 11 ÉVES FIÚ BUDAPESTEN

ELTŰNT EGY 11 ÉVES FIÚ BUDAPESTEN

Szinte naponta tűnnek el gyerekek, és ez nagyon aggasztó.

[cn-social-icon]

Most egy 11 éves Budapesti fiú tűnt el, és a segítségünkre lenne szüksége a rendőrségnek.

Józsa Bajnok Attila szerda reggel tűnt el a fővárosban, a rendőrség pedig a lakosság segítségét kéri, a fiú megtalálásában.

Mi pedig egy megosztást kérnénk, hiszen minél több ember látja, annál nagyobb az esély arra, hogy a fiút megtalálják.

loading...

A 11 éves Józsa Bajnok Attila, szerda reggel tűnt el. Reggel elindult az iskolába, azonban nem érkezett meg oda. Az eset a hetedik kerületben történt.

Információink szerint, eddig még nem találták meg a fiút, bízunk benne, hogy előkerül.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A fiú nagyjából 150 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú. Az eltűnésekor szürke-fekete kabátot viselt, és szürke színű sapkát, és egy mustársárga farmernadrágot. Ezen kívül egy fehér színű, bőr hátizsák volt nála.

A rendőrség arra kéri a lakosságot, hogy ha bárki látja a fiút, akkor hívja a VII. kerületi Rendőrkapitányságot a 06-1-461-8100 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számon, vagy a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások