HÁBORÚ EURÓPA KAPUJÁNÁL

HÁBORÚ EURÓPA KAPUJÁNÁL.

HÁBORÚ EURÓPA KAPUJÁNÁL

[cn-social-icon]

Korábban, egy cikkben már beszámoltunk arról, hogy illegális bevándorlók égő anyagokkal támadtak a francia rendőrökre Calais-nál.

 

Természetesen az ügynek van előzménye is. A migránsok a Nagy-Britanniába vezető alagutat szerették volna használni, hogy illegális módon átjuthassanak a szigetországba. A rendőrök pedig ezt akadályozták meg.

A feszültség napról napra nő, és mára már háborús hangulat alakult ki a migránsok és az Európa kapuját védő rendőrök között.
Alább egy riportot hallgathatsz meg, amelyben Novák András meséli el a tapasztalatait, az alatt pedig egy videóban láthatjuk, azokat a képsorokat, melyek bemutatják a napjainkban, Macedóniában uralkodó állapotokat is.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes [cn-social-icon]

loading...
Facebook hozzászólások