REJTETT KAMERÁS FILM, A TEJIPARI ÁLLATKÍNZÁSRÓL!

REJTETT KAMERÁS FILM, A TEJIPARI ÁLLATKÍNZÁSRÓL!
loading...

Ezt a filmet látnod kell!

[cn-social-icon]

Egy Új-Zélandi állatvédő csoport készített egy rejtett kamerás filmet arról, hogy milyen állatkínzások vannak a tejipari farmokon.

A kisfilm óriási botrányt váltott ki, a Farmwatch készítette és rakta össze a videót, amit 30 különböző farmon készítettek. Ráadásul a kisvideót leadták az egyik csatornán is.

loading...

A felvételen láthatjuk, hogy milyen embertelen módon bánnak az állatokkal, szó szerint állatkínzás amit csinálnak, az állatokat dobálják, rengeteg helyen halott állatok hevernek, rugdossák az állatokat.

Ez a videó mindent megmutat, és nagyon rossz fényt vet az iparra is, talán a csapat ezzel a videóval eléri azt, hogy az állatoknak jobb sorsuk legyen, mielőtt a vágóhídra kerülnek. És bizony rengetegen kerülnek a vágóhídra. Csak Új-Zélandon közel 2 millió állat kerül oda, még négy napos kora előtt!

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A felvételek azonban nem csak a nézőket és az állatvédő csoportokat háborították fel, hanem a gazdákat is, és a tejipar képviselőit is. Szerintük az ahogyan viselkednek, az egész iparágra rossz fényt vet, és teljesen igazuk is van. Attól még, hogy az az állat úgyis a vágóhídra kerül, nem szabadja így bánniuk velük.

Szerencsére a film miatt, nyomozás indult az ügyben, így talán a későbbiekben jobb sorsuk lesz az állatoknak, mielőtt a vágóhídra kerülnének.

A videót érdemes megnézni, azonban sokaknak felkavaró lehet.

[cn-social-icon]

Read previous post:
HÁBORÚ EURÓPA KAPUJÁNÁL.
HÁBORÚ EURÓPA KAPUJÁNÁL

HÁBORÚ EURÓPA KAPUJÁNÁL [cn-social-icon] Korábban, egy cikkben már beszámoltunk arról, hogy illegális bevándorlók égő anyagokkal támadtak a francia rendőrökre Calais-nál....

MAGAS VÉRNYOMÁSRA, ÉS TÜDŐBETEGSÉGRE IS HATÉKONY EZ A TIBETI GYÓGYSZER!
MAGAS VÉRNYOMÁSRA, ÉS TÜDŐBETEGSÉGRE IS HATÉKONY EZ A TIBETI GYÓGYSZER!

A Tibeti gyógymódok nagyon hatékonyak. [good_old_share] Már többször írtunk a tibeti orvoslás hatékonyságáról. Most itt egy újabb tibeti gyógyszer, amit...

Close