MAGAS VÉRNYOMÁSRA, ÉS TÜDŐBETEGSÉGRE IS HATÉKONY EZ A TIBETI GYÓGYSZER!

MAGAS VÉRNYOMÁSRA, ÉS TÜDŐBETEGSÉGRE IS HATÉKONY EZ A TIBETI GYÓGYSZER!
loading...

A Tibeti gyógymódok nagyon hatékonyak.

[good_old_share]


Már többször írtunk a tibeti orvoslás hatékonyságáról. Most itt egy újabb tibeti gyógyszer, amit érdemes kipróbálni.

Ez az ősi tibeti recept rengeteg betegségre jó, például magas vérnyomásra, impotenciára, és tüdőbetegségekre is. A gyógyszer annyira erős, hogy állítólag elég 5 évente egyszer megismételni.

loading...Hozzávalók:

350 g fokhagyma

200 ml 95% alkohol és rum. Ha alkoholt használunk, akkor olyat használjunk, ami nem tartalmaz metanolt és benzalkónium-kloridot.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Elkészítés:

Pucoljuk meg a fokhagymákat és zúzzuk össze, keverjük össze aztán az alkohollal és át egy sterilizált üvegbe, például befőttesüveg. 10 nap múlva szűrjük át a folyadékot, majd öntsük vissza az üvegbe, majd tegyük be a hűtőbe, és 2 napig tartsuk ott. Ezután pedig fogyasztható, viszont nagyon oda kell figyelni a mennyiségre.

Használata:Ez a keverék körülbelül 12 napra elegendő. Egy pohár vízhez minden nap tegyünk egy pár cseppet az orvosságból és minden fő étkezés előtt igyuk meg. Nagyon fontos az, hogy csak pár cseppet tegyünk pele, nem szabad túladagolni a keveréket.

Egészségügyi előnyei

Ez az orvosság nagyon hatékonyan segíti megelőzi, vagy legyőzni a tüdőbetegségeket, az impotenciát, a magas vérnyomást, és még rengeteg betegség és gyulladás ellen jó.

FIGYELEM! KONKRÉT ORVOSI KÉRDÉSEIVEL, EGÉSZSÉGÜGYI PANASZAIVAL FORDULJON KEZELŐORVOSÁHOZ! Az oldalainkon található információk célja az egészségügyi ismeretek bővítése, a prevenció, de az itt olvasható információk szükség esetén nem helyettesítik a gyógyszerész, az orvos vagy más szakember felkeresését!

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
REJTÉLYES FÉNY A HOLDON!
REJTÉLYES FÉNY A HOLDON!

Érdekes videóra bukkantunk. [cn-social-icon] Újabb rövid videó került fel a Holdon található rejtélyes fényről. A holdon lévő rejtélyes fény, már...

DÖBBENETES ÁLLAPOTOK! NA, MOST HOL VANNAK A MIGRÁNSOKAT SEGÍTŐ SZERVEZETEK?
DÖBBENETES ÁLLAPOTOK! NA, MOST HOL VANNAK A MIGRÁNSOKAT SEGÍTŐ SZERVEZETEK?

DÖBBENETES ÁLLAPOTOK! NA, MOST HOL VANNAK A MIGRÁNSOKAT SEGÍTŐ SZERVEZETEK? A migránsok keresztény értékrendű európai integrációját már csak a valóságtól...

Close