RÉSZLETEK DERÜLTEK KI, A NÉMETORSZÁGBAN TÖRTÉNT ZAKLATÁSOKRÓL

loading...

Korábban már írtunk arról, hogy Németországban, szilveszter éjjel, migránsok egy csoportja zaklatta a nőket, és ki is rabolták őket.

[cn-social-icon]

Az esetet hatalmas felháborodás követte, és már részletek is kiderültek arról, hogy pontosan mi is történt aznap éjszaka.

Állítólag, mára, már 90 feljelentés érkezett az esettel kapcsolatba, és egy 18 éves lány elmesélte, hogy mit élt át. A lány elmondta, hogy este 11 körül megérkeztek egy helyre, ahová be szerettek volna menni, amikor felfigyeltek egy nagyobb csoportra. Kissé megijedtek, de elhaladtak mellettük, majd a semmiből egy nagyjából 20-30 fős csoport körbeállta őket.

loading...

“Veszélyesnek tűntek és dühösnek, mindenhol tapogattak, egyszerre többen. Próbáltunk minél hamarabb kijutni a szorult helyzetből, de nem engedték, hogy kitörjünk a gyűrűjükből. Belenyúlkáltak a zsebeinkbe is, elvették a telefonokat, mindeközben mindig volt valaki, aki folytatta a taperolást is. Közben egy csomó férfi egymást lőtte mini tűzijátékokkal meg rakétákkal. Hatalmas volt a káosz. Végül kijutottunk és a vasútállomás felé menekültünk. Fél egy körül értünk oda, de a vonatra rengetegen vártak a peronokon. Gyalog kellett hazajutunk, legalább öt kilométer volt a távolság, de nem érdekelt.”

De nem csak ő volt az egyetlen nő, aki elmesélte a történteket. Több Német lapnak is nyilatkoztak, és az is kiderült, hogy egy nőt meg is erőszakoltak. Valamint rengetegen meséltek arról, hogy folyamatosan zaklatták és fogdosták őket, letépték a ruháikat, és még egy rendőrnőt is zaklattak.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Angela Merkel az eseményeket előre megszervezett bűncselekménynek nevezte.

Azt mondta, hogy ez egy olyan bűncselekmény, amit meg kell büntetni, származástól függetlenül. Valamint azt nyilatkozta, hogy ezek a férfiak nem a mostani migráns hullámmal érkeztek, hanem már korábban is a városban éltek.
Az persze kérdés, hogy ha eddig is ott éltek, akkor korábban miért nem történt ilyen eset.

De persze nem csak itt történtek ilyen esetek. Még legalább 100 olyan esetről tundak, ami nem abban a városban történt, és persze nem lehet mindent a migránsokra fogni ez tény.

Sokan azt mondják, hogy Németországban beköszöntött egy új kor. Egy olyan kor, ahol az embereknek félniük kell az utcán, és mindig figyelni saját magukra. Te hogy látod az esetet? Elmondhatod a cikk után.

[cn-social-icon]

Read previous post:
ELTŰNT EGY 11 ÉVES FIÚ BUDAPESTEN
ELTŰNT EGY 11 ÉVES FIÚ BUDAPESTEN

Szinte naponta tűnnek el gyerekek, és ez nagyon aggasztó. [cn-social-icon] Most egy 11 éves Budapesti fiú tűnt el, és a...

KOKO ÜZENETE AZ EMBERISÉGNEK
KOKO ÜZENETE AZ EMBERISÉGNEK

A tudósok és a kutatók már évek óta mondják azt, hogy jobban oda kellene figyelnünk a természetre, mert a vesztünket...

Close