A KUTATÓK IS EGYRE BIZTOSABBAK ABBAN, HOGY A PIRAMISOKAT FEJLETT CIVILIZÁCIÓK ÉPÍTETTÉK

A KUTATÓK IS EGYRE BIZTOSABBAK ABBAN, HOGY A PIRAMISOKAT FEJLETT CIVILIZÁCIÓK ÉPÍTETTÉK
loading...

A kutatók is egyre biztosabbak abban, hogy a piramisokat fejlett civilizációk építették.


[good_old_share]

Érdekes videó.
loading...

Régebben rengeteget foglalkoztunk a piramisokkal, és azzal, hogy vajon hogyan építették fel őket. Persze rengeteg érdekességet is megmutattunk, azonban egy ideje már nem foglalkoztunk a témával.

Most viszont ismét feltűnt egy érdekes videó.

Igazából a felfedezés már nem új, hiszen már tíz évvel ezelőtt is ismerték a videón furatokat, de még a mai napig sem sikerült rájönniük arra, hogy hogyan készítették őket, és hogy milyen szerepet tölthettek be.

Az érdekesség az, hogy ilyen pontos furatokat nemcsak a piramisoknál találtak, hanem még szerte a világon. Az amerikai kontinensen is találtak többször, és Ázsiában is, és még néhány helyen.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Szinte minden kutató és szakértő azt mondta, hogy ennyire pontos és precíz furatokat akkoriban lehetetlen volt készíteni. A mai technológiával már megoldható, azonban akkoriban szó szerint lehetetlen volt, és mégis léteznek ezek a furatok, és teljesen olyanok, mintha mostani gépekkel készítették volna őket.

Egyre több kutató mondja azt, hogy a Piramisokat fejlett civilizációk építhették. Még olyanok is ezen a véleményen vannak, akik korábban ellenezték ezt az elméletet, hiszen az évek alatt rájöttek, hogy minden bizonyíték azt támasztja alá, hogy ezeket az épületeket egy fejlett civilizációnak kellett építenie, hiszen akkoriban ez lehetetlen lett volna technológia nélkül.
A mai világban, ahhoz, hogy gránitba precíziós furatokat készítsenek, hidraulikusan mozgatott, gyémánt fejű speciális fúrókra van szükség.

Állítólag ugye akkoriban ezek a berendezésen nem álltak rendelkezésre, és persze tényleg nem is álltak, azonban valahogyan mégis létrehozták ezeket a furatokat. Rengetegszer kihangsúlyozzák a kutatók, hogy a piramisok építését különböző elméletekkel meg lehet magyarázni, de ezeket a precíz furatokat nem.
Ezekre csak az az egyetlen magyarázat, hogy az ókori egyiptomian fejlett technikával dolgoztak.

Neked mi a véleményed erről? Írd meg nekünk kommentben, és oszd meg a videót, ha tetszett, és te is érdekesnek találtad.

[apss_share]

loading…


Read previous post:
LEHALLGATÁS? MEGFIGYELÉS? EZ TÉGED IS ÉRINTHET!
LEHALLGATÁS? MEGFIGYELÉS? EZ TÉGED IS ÉRINTHET!

LEHALLGATÁS? MEGFIGYELÉS? EZ TÉGED IS ÉRINTHET! [good_old_share] Ahogy mondani szokták: a "Nagy Testvér" mindent lát...   És tényleg. Abba pedig...

NÉHÁNY DOLOG, AMI UTÁN GARANTÁLTAN MEGGYŰLÖLÖD AZ ÉLELMISZER IPART
NÉHÁNY DOLOG, AMI UTÁN GARANTÁLTAN MEGGYŰLÖLÖD AZ ÉLELMISZERIPART

Néhány dolog, ami után garantáltan meggyűlölöd az élelmiszeripart. [good_old_share] És garantáltan megsajnálod az állatokat. Sok állatvédő, aki mellette vegetáriánus is,...

Close