ÍGY BÖNGÉSZHET, MIKÖZBEN A YOUTUBE VIDEÓIT NÉZI!

ÍGY BÖNGÉSZHET, MIKÖZBEN A YOUTUBE VIDEÓIT NÉZI
loading...

Egy bővítménnyel nyugodtan nézheti a Youtube-on lévő videókat, úgy hogy közben böngészik az interneten.

[cn-social-icon]

A Sideplayer nevű alkalmazással, böngészés közben is tudja nézni a videókat, ugyanis a videó a képernyőn bárhova elhelyezhető.

A Youtube-on már annyi tartalom van, hogy a legtöbben filmezés helyett is azt használják, hiszen megtalálhatóak rajta filmek is, zenék, és minden más érdekes videó. Szinte mindent megtalálhatunk rajta. Az egyetlen problémát eddig az jelentette, hogy miközben néztük a videókat, nem tudtunk mást csinálni.

loading...

A Sideplayer ezt a problémát oldja meg, hiszen a segítségével, egyetlen kattintással bárhová elhelyezhetjük az éppen nézett videót, így nyugodtan böngészhetünk közben, és még a videót is látjuk.

A bővítményt a Chrome böngészővel tudjuk használni, így videózás közben akár Facebookozhatunk is, és talán a legtöbb ember így is fogja használni, mivel a Facebook is annyira használt, mint a Youtube.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A bővítményt a következőképpen tudjuk használni:

Ha felraktuk, utána a videók nézése közben meg fog jelenni a videó alatt egy „play in sideplayer” felirat. Ha rákattintunk, akkor már készen is vagyunk. a videó megjelenik valamelyik sarokban, amit az egér használatával bárhová elhúzhatunk, a széleire kattintva pedig kicsinyíthetük, vagy éppen nagyíthatjuk a videókat.

Végre a rengeteg haszontalan, és értelmetlen bővítmény között akadnak olyanok is, amik tényleg hasznosak, és segítenek abban, hogy videózzunk böngészés közben.

Az alkalmazást ITT töltheti le.

Tisztelt olvasóink! A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes

[cn-social-icon]

Read previous post:
EGY HÓNAPOS FOKOZOTT ELLENŐRZÉS LESZ ORSZÁGSZERTE
EGY HÓNAPOS FOKOZOTT ELLENŐRZÉS LESZ ORSZÁGSZERTE

Országszerte igazoltatások, és ellenőrzések lehetnek az egész hónapban. [cn-social-icon] Fokozott rendőri ellenőrzés lesz országszerte egész októberben. Október 1-től 31-ig fokozott...

EGY ELTŰNT KECSKEMÉTI LÁNYT KERESNEK!
EGY ELTŰNT KECSKEMÉTI LÁNYT KERESNEK!

Keresi a Rendőrség Baranyi Tímeát. [cn-social-icon] A Kecskeméti Rendőrkapitányság keresi Baranyi Tímea Mártát. A lányt hétfőn reggel látták utoljára, amikor...

Close