NÉZZEN VEREKEDŐ KENGURÚKAT!

NÉZZEN VEREKEDŐ KENGURÚKAT!
loading...

Az alábbi videón, megnézhetjük két kenguru harcát, a párzási jogért.

[cn-social-icon]

Egy Ausztráliában élő 18 éves srác örökítette meg a kenguruk harcát.

A felvételt Miriam Vale-ben (Queensland, Ausztrália) készítették. A fiú az apjával éppen hazafelé tartott, állítólag a kocsmából, ami egy remek kis családi program, amikor észrevették azt, hogy két kenguru éppen az út közepén veri össze egymást.

loading...

A kengurut teljesen átmentek street fighter-be és hülyére verték egymást, amit a 18 éves Ausztráliai srác, és az apja fel is vettek. Persze a „hülyére verést” nem kell szó szerint érteni, a kenguruknak nem lett bajuk.

A videó 6 perces, de a srác azt nyilatkozta hogy legalább tizenöt-húsz percig ment a bunyó, aztán vége lett és a kenguruk elvonultak.

Az kenguruk valószínűleg azért verhették szét egymást, amiért általában mennek a bunyók…a nők! Szóval a kenguruk valószínűleg a párzás jogáért tarthatták meg az utcai kickboxot, legalábbis a szakértők szerint. De azt hogy melyik állat lett a nyertes, azt nem tudni.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A srác videóját a Facebookon néhány nap alatt közel 2 millióan látták, a Youtubeos megtekintések még csak 60 ezernél járnak.

Szóval itt megtekintheti a videót, amin a két harcos rommá veri egymást.

[cn-social-icon]

Read previous post:
ÍGY BÖNGÉSZHET, MIKÖZBEN A YOUTUBE VIDEÓIT NÉZI
ÍGY BÖNGÉSZHET, MIKÖZBEN A YOUTUBE VIDEÓIT NÉZI!

Egy bővítménnyel nyugodtan nézheti a Youtube-on lévő videókat, úgy hogy közben böngészik az interneten. [cn-social-icon] A Sideplayer nevű alkalmazással, böngészés...

EGY HÓNAPOS FOKOZOTT ELLENŐRZÉS LESZ ORSZÁGSZERTE
EGY HÓNAPOS FOKOZOTT ELLENŐRZÉS LESZ ORSZÁGSZERTE

Országszerte igazoltatások, és ellenőrzések lehetnek az egész hónapban. [cn-social-icon] Fokozott rendőri ellenőrzés lesz országszerte egész októberben. Október 1-től 31-ig fokozott...

Close