AUSZTRIÁBAN TÖBB PÉNZ JÁR A MIGRÁNSOKNAK, MINT AZ ÉLETÜKET LEDOLGOZÓ GAZDÁKNAK

AUSZTRIÁBAN TÖBB PÉNZ JÁR A MIGRÁNSOKNAK, MINT AZ ÉLETÜKET LEDOLGOZÓ GAZDÁKNAK

Ausztriában több pénz jár a bevándorlóknak, mint az életüket ledolgozó gazdáknak.


[good_old_share]

Felháborító az, amit a saját polgáraikkal tesznek.
Ausztriában hatalmas felháborodást okozott az, hogy a migránsok több segélyt kapnak, mint amennyi azoknak a gazdáknak a nyugdíja, akik az egész életüket ledolgozták.

Ezen nemcsak a nép háborodott fel, hanem több politikus is, és néhányan fel is szólaltak ebben az ügyben.

loading...

Sajnos úgy tűnik, hogy rengeteg ország eljutott arra a szintre, hogy a migránsok többet keresnek az ott dolgozó, vagy éppen nyugdíjas állampolgároknál, annak ellenére, hogy ők nem tesznek ezért semmit, hiszen ezt a pénzt csak segélyként kapják.

Erről a helyzetről elsőként az ÖVP parlamenti frakciójának vezetője beszélt, és tökéletesen rávilágított arra, hogy hol is van ebben a hiba.

“Bécsben figyelmen kívül hagyják azt a tényt, hogy ez a rendszer mennyire igazságtalan. Egy gazda, aki az egész életét végig dolgozza, 620 eurót kap nyugdíjként, míg a bevándorlók segélye 837,6 euró.” Mondta a politikus.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A képviselő szerint a migránsok semmit sem fizetnek a szociális rendszerbe, mégis 217 euróval több pénzt kapnak havonta azoknál a nyugdíjasoknál, akik az egész életüket végigdolgozták azért, hogy idős korukra nyugodtan élhessenek, és persze azért, hogy még fiatal korukban is meg tudjanak élni.

Természetesen elég felháborító az, hogy ezek a szegény emberek azért dolgoztak egész életükben, hogy aztán a migránsok többet keressenek náluk azzal, hogy odamentek és nem tesznek semmit, valamint a legtöbbjük nem dolgozik.

Mát több helyen is felmerült az az ötlet, hogy csökkentség a migránsok segélyének az összegét, azonban egyenlőre úgy tűnik, hogy minden marad a régiben.
Tulajdonképpen az is egy megoldás lehetne, ha már semmiképpen sem szeretnék csökkenteni a migránsok segélyét, hogy a nyugdíjas gazdák nyugdíját emeljék meg. Valószínűleg senki sem szívesen dolgozna egész életében azért, hogy aztán azok az emberek többet keressenek tőlük, akik odamentek, és nem tesznek semmit.

Önnek mi a véleménye erről? Írja meg nekünk odalent kommentben.
Facebook hozzászólások