VIGYÁZZ, MEGFIGYELHETNEK – A FALON IS ÁTLÁT A SPECIÁLIS TELEFONTOK!

VIGYÁZZ, MEGFIGYELHETNEK - A FALON IS ÁTLÁT A SPECIÁLIS TELEFONTOK!
loading...

Átlát a falon a speciális telefontok

Az infrakamerával ellátott iPhone telefontok látványos hőtérképet készít, melyről aztán fotó- és videofelvételt is készíthetünk.
Speciális tokot készített a Flir, oregoni vállalat, amely speciális fényképezőgépek, kézi éjjellátók és hőkamerák forgalmazásával vált ismertté szerte a világon. Az iPhone 5S okostelefonhoz készített most olyan tartozékot, melynek segítségével átláthatunk a falakon, és minden további nélkül fotózhatunk éjjel, a teljes sötétségben is.


A Flir One tokba két, egy infra– és egy nagyobb felbontású hőtérképet készítő kamerát építettek be. Saját, 1400 milliamperes akkumulátorral szerelték fel, ez több órányi folyamatos üzemidőt biztosít, és az iPhone akkumulátorát is kíméli.

Egy ingyenes alkalmazás segítségével fotókat, és videofelvételeket is lehet készíteni a hőtérképekről. Az app késleltetett és panoráma üzemmódban is fut, számos effekttel és szűrővel szerelték fel, szerkesztői felületet is csatoltak hozzá.

A Flir One elsődlegesen praktikussági célokat szolgál: legyen szó építő- vagy hadiparról, vadászatról, víz-gáz szerelésről, vagy otthoni barkácsolásról. A kamerákkal könnyedén megtekinthető, hol szökik ki a legtöbb hő a lakásból, mennyire megbizhatóak a nyílászárók, vagy hol szivárog a víz a csőből, ami miatt vizesednek a falak. A problémákat dokumentálhatjuk is az applikáció segítségével.

loading...


Azoknak is jól jöhet, akik sokat kempingeznek, növény vagy állatfajokat figyelnek meg, vadőröknek, azoknak, akik egy kis előnyhöz akarnak jutni a bújócska közben, vagy az elkóborolt háziállatot keresik késő este érve haza a munkából. Rossz látási viszonyok közt is jól lehet vele tájékozódni: füstön, fényködön is át lehet látni, biztonságban marad a felhasználó.

A toknak azonban borsos ára van: jelenleg 350 dolláért, átszámítva 80 ezer forintért előrendelhető. – Origo

Read previous post:
EZ A GYÓGYNÖVÉNY 16 ÓRA ALATT ELPUSZTÍTJA A RÁKOS SEJTEK 98 SZÁZALÉKÁT!
EZ A GYÓGYNÖVÉNY 16 ÓRA ALATT ELPUSZTÍTJA A RÁKOS SEJTEK 98 SZÁZALÉKÁT

Ez a csodálatos gyógynövény 16 óra alatt elpusztítja a rákos sejtek 98 %-át! Artemisia annua vagyis az éves üröm [cn-social-icon]...

A HAGYOMÁNYOS TIBETI ORVOSLÁS
A HAGYOMÁNYOS TIBETI ORVOSLÁS

A tibeti orvoslás fontos részét képezi a hagyományos kínai orvostudománynak. A hosszú múltra visszatekintő tibeti orvostudomány igen elterjedt a zömében...

Close