HÁROM FIATAL TERRORIZÁLTA A NŐKET EGY VILLAMOSON, DE EGY APRÓ LÁNY GYORSAN LESZERELTE ŐKET

HÁROM FIATAL TERRORIZÁLTA A NŐKET EGY VILLAMOSON, DE EGY APRÓ LÁNY GYORSAN LESZERELTE ŐKET

Három fiatal terrorizálta a lányokat a villamoson, de egy apró, törékeny lány gyorsan leszerelte őket.


[good_old_share]

Tanulságos történet.

Manapság a legtöbb nő sehol sincs biztonságban, főleg az esti órákban, ha egyedül megy valahová.
A mai fiatalok nagy része nemcsak azt nem tudja, hogy mi az a tisztelet, de azzal sincs tisztában, hogy nem túl jó dolog a védtelen nőket zaklatni.

loading...

Nem igazán tudni az okát, hogy miért, de ők valahogyan menőnek érzi magukat attól, hogy csak úgy zaklatják az egyedül lévő nőket, és odaszólogatnak nekik, pedig éppen ettől lesznek a legnagyobb senkik a földön.

Ebben a történetben lévő három srác is pontosan ilyen senkik, akik menőnek hiszik magukat, azonban ez a „menőség” hamar megtörik, ha egy olyan helyzettel találják szembe magukat, amire nem számítanak.

Ezt a történetet a neten találtuk, és érdemes elolvasni.

„Egy este, elég későn, hulla fáradtan hazafelé tartottam a melóból, a 4-6-oson. Három felnyírt hajú, atlétás suttyó azzal „szórakozott”, hogy lézeres kulcstartóval világítottak a lányok szemébe.

Egy idő után ez már nem volt nekik elég, és az egyik kis rohadék odament a „kiszemelt” lányhoz, a szemébe világított a lézerrel, és megkérdezte: „jössz d.gni, tündérem?”

Ezt hallva meghűlt bennem a vér!!! A lány ugyanezt érezhette, szegény nem szólt semmit, és a következő megállónál leszállt. Persze a suttyók csak röhögtek, fullra azt hitték, ők a legmenőbb arcok.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Elkezdtem parázni, hogy akkor most biztos én következem.

Sajnos az ösztöneim jól működtek.  

Odajött hozzám az egyikük, azzal az ótvar dumával, amivel az előbb a másik lányhoz. Nem néztem rá, csak az ajtót bámultam, ahol le fogok szállni. Csak nyílna már ki! De még sok idő volt a megállóig, mert épp a Petőfi hídon mentünk át.

A suttyó ekkor újrakezdte. Ám nem tudta befejezni, mert egy vékony, kedves arcú lány a védelmemre kelt.

Beállt a srác és közém, és így szólt a csávóhoz

 „Anyád tudja, hogy még nem vagy otthon?”

 „Látom, kicsi r.bi, te is jönni akarsz” – szólt vissza a baromarcú, és a lány melle felé nyúlt.
És akkor váratlan dolog történt! Még most is alig hiszem el! A lány fogta magát, és visszakézből olyat bemosott a srácnak, hogy a kapaszkodó rúd adta a másikat… Óriási csattanás volt.

Köpni-nyelni nem tudtam, de valószínűleg a srác is sokkolódhatott, mert 10-20 másodpercig szólni se tudott.

Mikor magamhoz tértem a döbbenetből, rémülten néztem körbe, hogy most mi lesz… De a másik két srác is csak lapított…

Azt éreztem, megmenekültem! Hálásan néztem az őrangyalomra, talán még egy halk köszönömöt is rebegtem. Kicsit irigyeltem is a lányt, hogy ahhoz képest, hogy ilyen aprócska és törékeny (talán még 160 centi se volt), milyen bátor.

Bátrabb, mint akármelyik férfi, aki ott volt a közelünkben a villamoson, és nem tett semmit…

Én és az „őrangyalom is” leszálltunk a következőnél, a srácok meg mentek tovább. Talán még most se akarják elhinni, hogy egy kis, törékeny, magyar lány szembe mert szállni velük.
Facebook hozzászólások