AZ INGYEN ENERGIA FELSZABADÍTANÁ A VILÁGOT?

AZ INGYEN ENERGIA FELSZABADÍTANÁ A VILÁGOT?
loading...

AZ INGYEN ENERGIA FELSZABADÍTANÁ A VILÁGOT?

[good_old_share]


Ez a téma rendkívül izgalmas. Be kell ismernünk: pillanatnyilag a világon a legnagyobb értéket az energia képviseli. Az olaj, a gáz a villamos energia…stb.

 

Ezekért az energiahordozókért háborúk indultak (és indulnak), és azok birtoklásáért a nagyhatalmak népeket igáztak le, vagy bábkormányokat ültetnek azokba a térségekbe, ahol ezek a nyersanyagok nagy mennyiségben kitermelhetőek.

Elgondolkodtál már azon, hogy mi történne akkor, ha az emberiség egyik pillanatról a másikra egy olyan technológiai ismeret birtokába jutna, amely a földi körülmények között nem csak olcsón és gyorsan lenne előállítható, de kiváltaná azokat az energiahordozókat, melyeket ma még használunk?loading...

Mi történne akkor, ha nem csak az otthonunk világítását, de a fűtését és a melegvíz ellátását is egy új, környezetbarát, és olcsó energiaforrásból tudnánk nyerni? Ha az utazásra használt eszközeink is ebből nyernék az energiát? Ráadásul ez annyira olcsó lenne, hogy mindeni meg tudná fizetni?

Sokan vannak, akik azt állítják, hogy különböző találmányoknak köszönhetően az ingyen energia már az emberiség rendelkezésére áll, de az energia-lobbi csoportok, és a mögöttük álló nagytőkések nem engedik, hogy az eljuthasson az emberekhez.

Ha mégis mindenki használhatná ezeket a rendszereket,vajon megszűnnének a háborúk?

Végtelen ingyen áram mágnesekkelVannak olyanok is, akik az idegen civilizációkkal kapcsolatos titkolózás hátterében is az energia-lobbi tevékenységét sejtik. (videó alább)

Az UFO-titkolózás legfőbb oka: Nem a földönkívüliek a lényeg – az új energiakinyerési, meghajtási rendszerek. – Steven Greer, Disclosure Project.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/Kedves Olvasónk! A Facebook korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, így a közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes
 [good_old_share]

loading…


Read previous post:
"MAJD VISSZAJÖVÖK IDE, HA MEGGAZDAGODTAM"
“MAJD VISSZAJÖVÖK IDE, HA MEGGAZDAGODTAM” – INTERJÚ AZ ORVOSTANHALLGATÓKKAL

Ezt a videót mindenképpen érdemes megnézni. Interjú az orvostanhallgatókkal. Korábban megírtuk, hogy 24 orvosból, összesen kettő maradna Magyarországon, legalábbis sok...

24 ORVOSBÓL, KETTŐ MARADNA MAGYARORSZÁGON
24 ORVOSBÓL, KETTŐ MARADNA MAGYARORSZÁGON

Szép Magyar egészségügy. Sajnos az orvosaink száma inkább egyre kevesebb, mint több. A nyugat.hu arról írt, hogy vannak olyan karok,...

Close