HATALMAS ŰRHAJÓ A HOLDON – NASA FELVÉTEL

HATALMAS ŰRHAJÓ A HOLDON-NASA FELVÉTEL.
loading...

HATALMAS ŰRHAJÓ A HOLDON-NASA FELVÉTEL

 

A NASA egy hatalmasűrhajót fényképezett le a Holdon

 

A 16 kilométer hosszú űrhajótestet még 1969-ben fényképezte le az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) szondája a Hold egyik kráterében. Természetesen azt nem tudjuk megmondani, hogy a felvétel egy valódi űrhajót ábrázol-e. Ettől függetlenül sokan állítják, hogy a felvétel egy valódi UFO-t ábrázol. 

[cn-social-icon]

A felvétel a netre egy YouTube-videóban került fel, amelyben különböző beállításokban vizsgálják az űrhajónak kinéző jelenséget. A 34 kilométer átmérőjű kráterben látszó tárgy egy részét jól megvilágítja a Nap fénye, más részei viszont a kráter peremének árnyékában vannak.

Az UFO Sightings Daily blog szerint a felvételen látható tárgy egy idegen űrhajó, amit a NASA titokban tanulmányozott. A blog szerkesztőcsapata állítja, hogy az egész Apolló-program a Manilius kráterben található idegen űrhajó miatt indult el.

loading...

[cn-social-icon]

Read previous post:
KÁTRÁNYBA RAGADT A KUTYA-EGY SZABADULÁS TÖRTÉNETE.
KÁTRÁNYBA RAGADT A KUTYA – EGY SZABADULÁS TÖRTÉNETE

KÁTRÁNYBA RAGADT A KUTYA - EGY SZABADULÁS TÖRTÉNETE   A kutya egész testét kátrány borította, mikor rátalált egy járókelő.   ...

ÁLOMSZIMBÓLUMOK ÉS JELENTÉSÜK
MIT ÜZENNEK AZ ÁLMAID?

AZ ALÁBBIAKBAN ÖSSZESZEDTÜNK NÉHÁNY GYAKORI ÁLOMSZIMBÓLUMOT ÉS A RÖVID LEÍRÁSUKAT. [cn-social-icon] 1. Üldöznek – Valami figyelmet kíván Gyakran emlékszünk olyan...

Close