A REPTILIÁNOK LÉTEZNEK?

A REPTILIÁNOK LÉTEZNEK?
loading...

A REPTILIÁNOK LÉTEZNEK?

[good_old_share]

A reptiliánokkal, gyíkemberekkel kapcsolatos történetek rendkívül megosztják a társadalmat.
Az internet és a képalkotási technológiák elterjedésével és fejlődésével egyre több valóban érdekesnek mondható felvétel kerül fel a világhálóra, amely elgondolkoztathatja az embereket.

Sokan úgy vélik, hogy a gyíkemberekkel kapcsolatos teóriák csak az összeesküvés-elmélet körébe tartoznak, még mások meg vannak győződve arról, hogy létezik egy faj, itt a földünkön, aki – vagy ami globálisan beszivárgott a gazdasági, politikai elitbe, és napjainkra már átvette a bolygónk feletti irányítást.

Úgy vélik, hogy a reptilián faj képviselői nem csak politikailag és gazdaságilag szilárdította meg a hatalmát, hanem jelen van a szórakoztató iparban is. Sőt! Mára már túlsúlyba kerültek és híres színészek, illetve popsztárok nagy része is reptilián.

loading...

Mi is megnéztünk több érdekes felvételt, de sokról már első pillanatban „ordít”, hogy silány hamisítvány.

Viszont a világhálón rá lehet bukkanni valóban különös videókra is, amelyek érdemesek arra, hogy elgondolkoztassa a nézőket.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/
Nos, hogy reptiliánok valóban léteznek-e, azt nem tudjuk megmondani, mindenesetre érdekes a téma, és ígérjük, hogy még fogunk ezzel foglalkozni. Addig is várjuk az olvasóink véleményét.
Read previous post:
ÍGY NÉZNE KI EGY OLYAN EMBER, AKI KÉPES LENNE TÚLÉLNI MINDEN AUTÓBALESETET - VIDEÓ
ÍGY NÉZNE KI EGY OLYAN EMBER, AKI KÉPES LENNE TÚLÉLNI MINDEN AUTÓBALESETET – VIDEÓ

Graham nem egy szép fickó, de legalább mindent túlél. [good_old_share] Ilyen lenne az az ember, aki képes lenne túlélni egy...

HŰTŐBE RAKVA AKARTA ÚJRAÉLESZTENI, A FORRÓ KOCSIBAN FELEJTETT CSECSEMŐJÉT
HŰTŐBE RAKVA AKARTA ÚJRAÉLESZTENI, A FORRÓ KOCSIBAN FELEJTETT CSECSEMŐJÉT

Egy apa az autóban felejtette a csecsemőjét, majd a hűtőben próbálta újraéleszteni. [good_old_share] Elképesztő eset. Korábban már írtunk arról, hogy...

Close