ELKERÜLHETŐ-E A HARMADIK VILÁGHÁBORÚ? – DRÁBIK JÁNOS

ELKERÜLHETŐ-E A HARMADIK VILÁGHÁBORÚ? - DRÁBIK JÁNOS.

ELKERÜLHETŐ-E A HARMADIK VILÁGHÁBORÚ? – DRÁBIK JÁNOS

 


Tudomásul kell vennünk, hogy a pénzhatalmi világelit mindenre képes. Látnunk és értenünk kell a körülöttünk zajló folyamatokat.

[good_old_share]

Erre nem csak a saját és családunk túlélése miatt van szükség, hanem azért is, mert ha az emberek globálisan felismerik és megértik azt, hogy mi miért történik, akkor összefogva képesek lehetnek a világháború megakadályozására.
Ha a cionista világhatalom nem tudja megőrizni hegemóniáját, az olaj és hitel alapú világ fenntartását, akkor összedől.Mindenre fel vannak készülve. Amerikában több millió ember befogadására alkalmas táborokat építettek, mert ha nem használjuk többet a dollárt, nem Amerika irányítja a világot, akkor éhező emberek tízmilliói fognak éhséglázadásba kezdeni. Drábik János megpróbálja elmagyarázni és a nézőkkel megértetni a jelenleg zajló globális folyamatokat.

Elmondje, hogy a tét, nagyobb, mint gondolnánk, mert Oroszország és Kína szövetsége kapcsán nagyon gyorsan kell cselekednie Amerikának, hiszen nem győzheti le egyszerre a medvét és a sárkányt is. Ezért próbálja most harcba hívni a medvét. Okos legyél, ne hagyd magad félrevezetni! Ne ülj fel mindenféle álhírnek! Nagyon fontos, hogy Magyarország ne a vesztesek oldalán álljon, mint eddig a történelem során. VNTV -Köszönjük a rendkívül hasznos felvilágosító anyagot!A Drábik János által az ukrajnai aranytartalékkal kapcsolatban elmondottakhoz: a Nemzeti Civil Kontroll honlapján a következő cikk jelent meg: Március 6-ről 7-ére virradó éjszaka leple alatt, – egyszerűen ellopták az amerikaiak, Ukrajna utolsó aranytartalékát. A honlapon a cikkel összefüggésben ez a közlemény áll" A hír valóságtartalmát az NCK sem megcáfolni, sem pedig megerősíteni nem tudja!" KATTINTS IDE: AZ USA ELLOPTA UKRAJNA ARANYTARTALÉKÁT

Ha hasznosnak és fontosnak találtad a cikket, akkor kérjük, hogy oszd meg másokkal is. Tegyünk közösen azért, hogy minél több emberhez eljuthason ez a felvétel!

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások