MŰTÉT ALATT LOPTÁK EL A KÍNAI NŐ VESÉJÉT AZ ORVOSOK

MŰTÉT ALATT LOPTÁK EL A KÍNAI NŐ VESÉJÉT AZ ORVOSOK

Egy 48 éves kínai asszony Xu Xiuying szerint egy 2006-os műtét során az orvosok ellopták a veséjét.

[good_old_share]


A nőnek egy vastagbéldaganat miatt volt szüksége a műtétre, és mivel kórházban volt ezért teljes mértékben megbízott az orvosokban.

“Mikor a következő lépésről kérdeztem, elmondta, csak úgy mentheti meg az életemet, ha megoperál” mondta a kínai nő az egyik újsáknak.A nő a gyógyulása miatt beleegyezett a műtétbe és még akkor sem volt neki semmi gyanús, mikor az orvos azt mondta, hogy két eljárás szükséges majd.

loading...

“Azt mondta, a második, hosszabb műtétet biztonsági okokból egy másik kórházban kell majd elvégezniük, mert csak ott állnak rendelkezésre a megfelelő eszközök.” Így emlékszik vissza az asszony, de a két műtét után sem sejtett semmit.

Ennél a sztorinál csak egy furcsábbal találkoztunk eddig. Címe: HOLTAN KÜLDTE HAZA BETEGÉT A KÓRHÁZ.A BETEG "NEM VOLT HAJLANDÓ BESZÉLNI ÉS MOZOGNI" A biztonsági őrök ültették be az őt hazaszállító autóba a beteget, aki „nem volt hajlandó beszélni és mozogni”, valamint „nem volt együttműködő”. Azért, mert akkor már halott volt.. TOVÁBB >>>

Néhány hét múlva elment egy kivizsgálásra egy másik kórházba, mert a műtét után állandó hátfájdalmak gyötörték. Itt kellett szembesülnie azzal a hírrel, hogy az egyik veséje eltűnt.

“Itt megröntgeneztek, majd közölték velem, hogy az egyik vesém hiányzik. Először nem tulajdonítottam nagy jelentőséget a dolognak, azt gondoltam, ezzel a hibával születtem, de az orvos közölte velem, hogy ő inkább arra gyanakszik, hogy illegális szervkereskedők áldozatává váltam”Xiuying gyanúját nemrég egy igazságügyi orvosszakértő is megerősítette, a nő pedig nemrég kártérítési pert is indított a két kórház ellen. De eddig még egyik kórház sem vállalta fel magára a felelősséget.

Lehetséges hogy már a kórházakban is szervkereskedők dolgoznak?

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások