A HÁBORÚ IGAZI ARCA – VIDEÓ, MELYET A MÉDIA NEM MUTAT BE

Ez a videó nagy valószínűséggel nem kerül a fősodratú média érdeklődésének középpontjába. Néhány újságíró riportot készített a menekültekkel.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Ez az a videó, amit valószínűleg nem fogunk látni egyetlen hírcsatornán sem, sem a híradóban mivel a média csak felületesen számol be arról, hogy mi is folyik ott.

Néhány újságíró az életét kockáztatva elutazott azért, hogy riportot készítsenek azokkal az emberekkel akik ott élnek, pontosabban mostmár csak éltek hiszen kimenekítették őket.

A videón egytől-egyig mind ártatlan civilek szerepelnek, akik sajnos nagyon rossz helyre születtek és rossz időben. a rövid riportban elmondják azt hogy a pincékben bujkáltak a katonák és a bombázások elől, hogy megölték a családtagjaikat, és hogy a várost porig rombolták.

Vannak, akik már értik: Ezt a háborút, – mint minden háborút – a nagytőke terület és befolyásszerzése érdekében vívják olyan népcsoportok és olyan ártatlan emberek, akiket ugyan ez a pénztőke uszít különböző módszerekkel egymás ellen. Ez normális dolog? Mikor veszik már észre az érintettek, hogy ők valójában a kizsákmányoló hatalom bábjai, akik csak veszíthetnek, még a pénztőke ebből további hasznot húz?

Rengeteg ártatlan civil halt meg és rengeteg ember maradt otthon nélkül, és sajnos a gyerekeknek is át kell élniük ezt a borzalmat. A videóban egy kisfiú is elmondja, hogy az anyjával bujkáltak a pincében.

A videó magyar felirattal van fent, és érdemes megnézni, hogy megismerjük a háború valódi arcát, hogy lássuk az ártatlan civileket akik sajnos rossz helyre születtek.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Szólj hozzá

Hozzászólás