MEKKORA AZ UNIVERZUM? – VIDEÓ

MEKKORA AZ UNIVERZUM? - VIDEÓ

Mekkora az univerzum?

[good_old_share]


Ez a videó megváltoztatja a véleményedet a világunkról.

Rengetegszer halljuk az életben, hogy az univerzum hatalmas, és ép ésszel szinte fel sem fogható. Ilyenkor jön a kérdés, hogy ha felfoghatatlan, akkor mégis mekkorának képzeljük is el?Nos, ebben segítségünkre van ez a videó, amit a [ TOP 5 ] MAGYAR nevű csatorna készítője készített el, és remekül bemutatja, hogy mégis hogyan kell elképzelnünk az univerzumot.

loading...

Ha téged is érdekelnek az ehhez hasonló videók, akkor ez is biztosan tetszeni fog. De előbb egy kérdés:

[poll id=”2″]A videó végignézése után pedig rögtön felmerülhet bennünk a kérdés, hogy ha az univerzum ilyen hatalmas, vajon tényleg mi vagyunk az egyetlen értelmes faj? véleményem szerint ez szinte teljesen kizárt, és talán más bolygókon, egy másik galaxisban éppen ugyan ezt kérdezi valaki, vagy éppen pont egy ehhez hasonló videót néz.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netextra.hu/newsletter/Neked mi a véleményed? Hiszel abban, hogy más értelmes fajok is léteznek, vagy szerinted tényleg csak mi vagyunk ebben a hatalmas univerzumban?

A válaszokat várjuk a kommentekben, és ha már a TOP 5 MAGYAR videóját nézed, nyugodtan nézz körül a többi videója között, ugyanis rengeteg érdekes videót készít más, egyéb témákban is.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások