MEKKORA AZ UNIVERZUM? – VIDEÓ

MEKKORA AZ UNIVERZUM? - VIDEÓ
loading...

Mekkora az univerzum?

[good_old_share]


Ez a videó megváltoztatja a véleményedet a világunkról.

Rengetegszer halljuk az életben, hogy az univerzum hatalmas, és ép ésszel szinte fel sem fogható. Ilyenkor jön a kérdés, hogy ha felfoghatatlan, akkor mégis mekkorának képzeljük is el?Nos, ebben segítségünkre van ez a videó, amit a [ TOP 5 ] MAGYAR nevű csatorna készítője készített el, és remekül bemutatja, hogy mégis hogyan kell elképzelnünk az univerzumot.

loading...

Ha téged is érdekelnek az ehhez hasonló videók, akkor ez is biztosan tetszeni fog. De előbb egy kérdés:

Te hiszel az idegen (földön kívüli) értelmes élet létezésében?

Megnézem az eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...A videó végignézése után pedig rögtön felmerülhet bennünk a kérdés, hogy ha az univerzum ilyen hatalmas, vajon tényleg mi vagyunk az egyetlen értelmes faj? véleményem szerint ez szinte teljesen kizárt, és talán más bolygókon, egy másik galaxisban éppen ugyan ezt kérdezi valaki, vagy éppen pont egy ehhez hasonló videót néz.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netextra.hu/newsletter/Neked mi a véleményed? Hiszel abban, hogy más értelmes fajok is léteznek, vagy szerinted tényleg csak mi vagyunk ebben a hatalmas univerzumban?

A válaszokat várjuk a kommentekben, és ha már a TOP 5 MAGYAR videóját nézed, nyugodtan nézz körül a többi videója között, ugyanis rengeteg érdekes videót készít más, egyéb témákban is.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
FÉL ÓRA ALATT KIMUTATJA A RÁKOT EGY ÚJ TECHNOLÓGIA
FÉL ÓRA ALATT KIMUTATJA A RÁKOT EGY ÚJ TECHNOLÓGIA

Egy új technológiának köszönhetően fél óra alatt kimutatható a rák. [good_old_share] Ez hatalmas áttörést jelenthet. Tajvani kutatók fejlesztették ki azt...

JELENTÉST TETT A WASHINGTONI VÉDELMI MINISZTÉRIUM, A LÉGIERŐ ÁLTAL FELVETT UFÓRÓL - VIDEÓ
JELENTÉST TETT A WASHINGTONI VÉDELMI MINISZTÉRIUM, A LÉGIERŐ ÁLTAL FELVETT UFÓRÓL – VIDEÓ

Jelentést tett a Washingtoni védelmi minisztérium a légierő által felvett UFO-ról. [good_old_share] Szavazás az oldal alján! Korábban már láthattuk a...

Close