MUTÁNSOKAT FILMEZTEK CSERNOBILBAN!

Egy nagyon érdekes videót készítettek Csernobilban az atomreaktorok környékén.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

A Csernobili térségben sok vadon élő állat valami mutáció áldozata lett az 1986-ban történt atomkatasztrófa miatt, és a sugárzás a mai napin sem múlt el és az állatok egyre jobban mutálódnak.

A Csernobili atomkatasztrófa hatalmas szennyeződést okozott Ukrajnában, Oroszországban és Fehéroroszországban is, és azóta egyre rosszabb a vadon élő állatok sorsa, hiszen velük senki sem foglalkozik és egyre furcsább mutálódásokat lehet észrevenni az állatokon. És nem lehet tudni hogy valójában mi is van ott a mutáns állatokon kívül, hiszen nem nagyon foglalkoznak ezzel a dologgal.

Csernobilban korábban is készítettek drón segítségével felvételeket. Az elhagyott városról ide kattintva láthatod a videót: CSERNOBIL EGY DRÓN SZEMSZÖGÉBŐL

Ezt a felvételt egy drónnal készítették az atomreaktorok környékén, és feltehetően mutálódott állatokat látunk átszaladni a síneknél.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Szólj hozzá

Hozzászólás