KEZÜKKEL TÖRTÉK A JEGET A RENDŐRÖK, HOGY KIMENTSÉK A KISLÁNYT A TÓBÓL

KEZÜKKEL TÖRTÉK A JEGET A RENDŐRÖK, HOGY KIMENTSÉK A KISLÁNYT A TÓBÓL
loading...

Kezükkel törték a jeget a rendőrök, hogy kimentés a tóból a kislányt.


[good_old_share]

Vannak még hősök.
A két rendőr a múlt hétvégén mentettek ki egy kislányt a tóból. A hírek szerint a kislány már jól van, a két rendőrt pedig igazi hősöknek tartják.

Vágó Zoltán törzszászlós, körzeti megbízott és Kopasz Zsolt törzsőrmester A múlt héten egy XVII. kerületi tóból mentettek ki egy kislányt.

loading...

A kislány a kutyáját sétáltatta aznap délután a Nefelejcs utcai garázssorok mögött.

Azonban a kutya egyszer csak befutott a befagyott tó közepére és nem jött ki onnan. A kislány utána szaladt, de sajnos a jég beszakadt alatta.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A parkban azonban nem voltak túl sokan, így hosszú percekbe telt, mire a kislányt észrevette valaki.

Szerencsére egy arra járó meghallotta a kislány kiabálását, aki rögtön értesítette a rendőröket. Eközben pedig a kislány a jégbe kapaszkodott, hogy ne merüljön el, a víz pedig mindössze 2-3 fokos volt.

Miután a két rendőr meghallotta a riasztást a rádióban, rögtön odasiettek. Két perc alatt a helyszínre értek és megkezdték a mentést. A rendőrök látták, hogy túl vékony a jég, így nem tudtak volna bekúszni a kislány után, ezért más módszert választottak.
A rendőrök ledobták a kabátjukat, és pólóban gázoltak végig a tóban. Mire kihúzták a kislányt addigra megérkeztek a kollégáig is, akik rögtön betakarták a kislányt, és kórházba szállították.

A rendőrök elmondták, hogy a mentés közben több helyen is megvágta őket a jég, de persze ez nem érdekelte őket, hiszen ki kellett menteniük a kislányt.

Mikor kihozták a kislányt a vízből, a testhőmérséklete már csak 27 fok volt, így a hős rendőrök még éppen időben mentették őt ki.

A mentés után a két rendőr visszament a kapitányságra, vettek egy forró zuhanyt, felvettek egy száraz ruhát, és folytatták tovább a szolgálatot.
Természetesen a rendőrök története gyorsan elterjedt, és már hősökként emlegetik őket, és valószínűleg a kislány, és a kislány szülei is nagyon hálásak a két megmentőnek.

[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások