KEZÜKKEL TÖRTÉK A JEGET A RENDŐRÖK, HOGY KIMENTSÉK A KISLÁNYT A TÓBÓL

KEZÜKKEL TÖRTÉK A JEGET A RENDŐRÖK, HOGY KIMENTSÉK A KISLÁNYT A TÓBÓL
loading...

Kezükkel törték a jeget a rendőrök, hogy kimentés a tóból a kislányt.


[good_old_share]

Vannak még hősök.
loading...

A két rendőr a múlt hétvégén mentettek ki egy kislányt a tóból. A hírek szerint a kislány már jól van, a két rendőrt pedig igazi hősöknek tartják.

Vágó Zoltán törzszászlós, körzeti megbízott és Kopasz Zsolt törzsőrmester A múlt héten egy XVII. kerületi tóból mentettek ki egy kislányt.

A kislány a kutyáját sétáltatta aznap délután a Nefelejcs utcai garázssorok mögött.

Azonban a kutya egyszer csak befutott a befagyott tó közepére és nem jött ki onnan. A kislány utána szaladt, de sajnos a jég beszakadt alatta.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A parkban azonban nem voltak túl sokan, így hosszú percekbe telt, mire a kislányt észrevette valaki.

Szerencsére egy arra járó meghallotta a kislány kiabálását, aki rögtön értesítette a rendőröket. Eközben pedig a kislány a jégbe kapaszkodott, hogy ne merüljön el, a víz pedig mindössze 2-3 fokos volt.

Miután a két rendőr meghallotta a riasztást a rádióban, rögtön odasiettek. Két perc alatt a helyszínre értek és megkezdték a mentést. A rendőrök látták, hogy túl vékony a jég, így nem tudtak volna bekúszni a kislány után, ezért más módszert választottak.
A rendőrök ledobták a kabátjukat, és pólóban gázoltak végig a tóban. Mire kihúzták a kislányt addigra megérkeztek a kollégáig is, akik rögtön betakarták a kislányt, és kórházba szállították.

A rendőrök elmondták, hogy a mentés közben több helyen is megvágta őket a jég, de persze ez nem érdekelte őket, hiszen ki kellett menteniük a kislányt.

Mikor kihozták a kislányt a vízből, a testhőmérséklete már csak 27 fok volt, így a hős rendőrök még éppen időben mentették őt ki.

A mentés után a két rendőr visszament a kapitányságra, vettek egy forró zuhanyt, felvettek egy száraz ruhát, és folytatták tovább a szolgálatot.
Természetesen a rendőrök története gyorsan elterjedt, és már hősökként emlegetik őket, és valószínűleg a kislány, és a kislány szülei is nagyon hálásak a két megmentőnek.

[apss_share]

loading…


Read previous post:
MEGTÖRTÉNT A NASA BEJELENTÉSE, 7 FÖLD SZERŰ BOLYGÓT TALÁLTAK
MEGTÖRTÉNT A NASA BEJELENTÉSE, 7 FÖLD SZERŰ BOLYGÓT TALÁLTAK

Megtörtént a NASA nagy bejelentése. [good_old_share] Több Föld szerű bolygót is találtak. Ezzel kapcsolatban szavazás az oldal alján! Korábban már...

SZOKATLAN RADIOAKTÍV SUGÁRZÁS JELENT MEG EURÓPA FELETT
SZOKATLAN RADIOAKTÍV SUGÁRZÁS JELENT MEG EURÓPA FELETT

Szokatlan radioaktív sugárzás jelent meg Európa felett. [good_old_share] Egyenlőre még nem tudják, hogy honnan jön. Európa több pontján is nagy...

Close