IMMUNRENDSZER ERŐSÍTÉS TÉLEN!

IMMUNRENDSZER ERŐSÍTÉS TÉLEN!

Eljött a tél, ami rengeteg betegséggel jár, de szerencsére van néhány módszer, amivel erősíthetjük az immunrendszerünket.

[cn-social-icon]

Kurkuma tej

A kurkuma immunrendszer erősítő hatása már évszázadok óta ismert.

Érdemes a hozzávalókat előre elkészíteni így csak egyszer kell hosszabb időt eltöltenünk az elkészítésével. Ha elkészült egy sűrű pasztát kell kapnunk, amit aztán teáskanállal kell adagolnunk.

loading...

Hozzávalók:

1 evőkanál őrölt kurkuma

1/2 evőkanál őrölt gyömbér

1 teáskanál fekete bors

1 teáskanál  vanília aroma

½ teáskanál szegfűszeg

½ teáskanál szegfűbors

½ teáskanál kardamom

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az elkészítéséhez rakjunk minden hozzávalót egy edénybe és ötsünk hozzá egy kis vizet aztán keverjük addig amíg szűrű paszta állagot nem kapunk, aztán hűtve tároljuk.

Fogyasztása: Az elkészült receptből tegyünk, egy teáskanálnyit egy bögrébe majd adjunk hozzá 250 ml rizs vagy szójatejet.

Zöldség és gyümölcs fogyasztása.

A gyümölcsök és zöldségek nagyon hasznos vitaminokat juttatnak a szervezetünkbe, ezért érdemes minden nap fogyasztanunk.

Aludjunk eleget.

Ha keveset alszunk akkor a fehérvérsejtek száma csökken, ezért figyeljünk oda arra hogy legalább napi 8 órát aludjunk. Nem kell tudósnak lenni és tudományos bizonyíték sem kell ahhoz, hogy elméletileg és gyakorlatilag is látható és tapasztalható legyen az a tény, mely szerint az alváshiány milyen károkat okoz úgy biológiailag, mint pszichikailag egyaránt! A témáról ide kattintva olvashatsz: AZ ALVÁSHIÁNY AZ AGYSEJTEK ELHALÁLOZÁSÁHOZ VEZET! [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások