IDEGEN LÉNY CSONTVÁZÁT TALÁLTÁK A HÁZBAN?

FÖLDÖNKÍVÜLI CSONTVÁZAT TALÁLT A KONYHASZEKRÉNYBEN!
loading...

IDEGEN LÉNY CSONTVÁZÁT TALÁLTÁK A HÁZBAN?

Az Alien-filmek formájával rendelkezik az a valami, aminek csontvázát egy brit férfi talált a mosogatója alatt. Igazi csemege az ufó-hívőknek.

[cn-social-icon]

Kevin Rea a csapot akarta megszereltetni, amikor rájött: sokkal nagyobb a baj a konyhaszekrényben, mint az először gondolta. A csap alól ugyanis egy gubóba burkolózott, mumifikálódott apró tetem került elő, ami első, második, de még harmadik ránézésre sem hasonlít semmi olyasmire, ami a Földön élne, pláne nem olyasmire, ami Nagy-Brittanniában. A feje megnyúlt, a gerince hajlott, a mellső lábait kézként tartja maga előtt, és bizony ég hosszú farka is van, pont mint az Alien filmek azonos nevű főszereplő földönkívüliének.

"Volt is nagy riadalom a Rea családban, amikor előkerül a titokzatos lény. – Amikor pakoltam ki a szekrényt, hogy hozzá lehessen férni a csaphoz, megláttam ezt a valamit egy fészekben. Megijedtem, de azért lefotóztam, amikor láttam, hogy halott – mondta a brit Metronak Rea."

Read previous post:
TORNÁDÓT FOTÓZTAK HOMOKMÉGYNÉL
TORNÁDÓT FOTÓZTAK HOMOKMÉGYNÉL

A Kecel és Kalocsa között fekvő Homokmégy közelében valószínűleg tornádót fotózott egy észlelő. Müller Szabolcs fotója alapján nem állapítható meg...

SZEMÉTTÁROLÓBA DOBTAK EGY UKRÁN POLITIKUST - VIDEÓ
KUKÁBA DOBTAK EGY UKRÁN POLITIKUST – VIDEÓ

Dühös emberek egy csoportja kezénél-lábánál fogva vitte el az egyik politikust, hogy odategyék, ahova szerintük való. [cn-social-icon] Az ukrán parlament...

Close