A FÖLDÖNKÍVÜLIEKKEL KAPCSOLATOS TITKOLÓZÁS OKAI

A FÖLDÖNKÍVÜLIEKKEL KAPCSOLATOS TITKOLÓZÁS OKAI.

A FÖLDÖNKÍVÜLIEKKEL KAPCSOLATOS TITKOLÓZÁS OKAI

 

Bár az embereknek rengeteg bizonyíték áll rendelkezésére a földönkívüli fejlett fajokkal kapcsolatban, mégis folyton falakba ütközik az, aki feszegetni meri az UFÓ kérdést.

[good_old_share]


Hamar hiteltelenítik, nevetségessé teszik, kiközösítik. Kísértetiesen hasonlít ez az eljárás az 1600-as évek sötét időszakához, amikor Giordano Brunót tanaiért (pld. a föld gömbölyű) máglyahalálra ítélték, Galileo Galileit pedig 1633-ban tanainak visszavonására kényszerítették.

Ha tehetnék, most is sokan használnák az inkvizíció eszközeit azokkal szemben, akik ebben a „felvilágosult” korban az UFÓ kérdést merik feszegetni.Mi merjük, és mint ahogy eddig is tettük, időről időre közzéteszünk egy-egy érdekes anyagot. Természetesen azt nem garantálhatjuk, hogy minden felvétel eredeti, és minden információ hiteles. Ezt az olvasóknak kell eldönteniük. Arra a tendenciára viszont már most felhívjuk a figyelmet, hogy amint a világhálón megjelenik egy hiteles anyag, vagy felvétel, azt azonnal követi legalább tíz hamisítvány.

Ez nem véletlenül van így. Az információt, elsősorban dezinformációval lehet hitelteleníteni. Ezt a „titkok őrzői” (a háttérhatalom szűk képviselői és haszonélvezői) pontosan tudják.

loading...

Az alábbi videóban Steven Greer a Földönkívüliekről való titkolózás okait taglalja. Érdemes megnézni és elgondolkodni az állításain.Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások