EGY FONTOS ÜZENET, AMIT LÁTNOD KELL!

EGY FONTOS ÜZENET, AMIT LÁTNOD KELL!

Ezt a videót mindenképp látnod kell, és ne csak nézd, lásd is!

[cn-social-icon]

Ez egy nagyon fontos üzenet, amit mindenkinek látnia kell.

Ez egy olyan üzenet, ami mindenkinek szól, de leginkább azoknak, akik bárhol járnak, a telefonon Facebookoznak, ahelyett, hogy emberekkel beszélnének és kapcsolatokat teremtenének.

De ez az üzenet azoknak is szól, akik nem ezt teszik, hiszen az ő feladatuk pedig az lenne, hogy figyelmeztették az embereket arra, hogy amit tesznek az nem jó. Ezt tette a videón látható férfi is, és bizony nagyon elgondolkodtató videó lett.

loading...

Rengeteg embernek azt kellene megértenie, hogy az internetes „barátaink” nem lesznek ott. amikor szükségünk lenne rájuk, és mi sem mikor nekik ránk. Az ilyen embereknek csak egy üzenet vagyunk, semmi több.

Az ilyen emberek helyett inkább igazi barátokat kellene keresnünk, és igazi kapcsolatokat. Olyanokat, akik ott lesznek mellettünk ha kell, akik tényleg ismernek, mert van esélyük megismerni az életben, és nem csak azt tudják rólunk amit leírunk, és az alapján döntenek.

Hiszen ezek az emberek sosem fognak igazán megismerni, és mi sem őket. Az interneten mindenki az lehet, aki akar. Mi pedig ezeket az embereket ismerjük meg és nem az igazi énjüket.

Ráadásul a telefonok nyomkodása miatt rengeteg esélyt eldobunk magunktól, nem ismerünk meg új embereket, mert mindenki a telefont nyomkodja, ahelyett hogy inkább beszélne a másikkal.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az emberek elidegenednek egymástól és egyre inkább zárkózottak lesznek. A gyerekek már nem játszanak odakint és ők azt hiszik, hogy az a normális világ amiben élnek, pedig nem az.

Ez a videó erre hívja fel a figyelmet, hogy nézzünk fel a telefonok mögül!

Ha néha egy kicsit felnéznénk a telefon mögül, és törődnénk a körülöttünk lévő környezettel, akkor sokkal több mindent vehetnénk észre. És ha mindenki ezt tenné, akkor egy sokkal jobb világban élhetnénk.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások