JÁRÓKELŐK MENTETTÉK MEG A HARMADIK EMELETRŐL KILÓGÓ KISGYERMEKET

JÁRÓKELŐK MENTETTÉK MEG A HARMADIK EMELETRŐL KILÓGÓ KISGYERMEKET
loading...

A járókelők mentették meg egy kisgyermek életét, aki a harmadik emeletről lógott ki.

[cn-social-icon]

Erre mondják azt, hogy vannak még hétköznapi hősök.

A járókelőknek köszönheti az életét, az a 3 éves kisgyermek, aki valahogy átbújt a harmadik emeleti erély rácsain, és majdnem lezuhant.

loading...

A gyermek feje beszorult a rácsok közé, ezért nem esett le, a lábai pedig a semmibe lógtak, és csak idő kérdése volt, hogy mikor zuhan le.

A járókelők aztán felfigyeltek a gyermek sírására, és mikor észrevették, hogy a kisgyermek a harmadik emeleti erkélyen lóg ki. Ekkor rögtön cselekedtek, és a saját életük kockáztatásával próbálták megmenteni a kisgyermek életét. A gyermek megmentői egy fémrúdon másztak fel a ház alatti üzletsorra.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Hárman másztak fel a gyermekhez, az egyikük tartotta a gyermeket, míg a másik két ember megpróbálta kiszabadítani őt a rácsok közül, és közben odalent is álltak egy kifeszített lepellel, hogyha a gyermek esetleg lezuhanna, akkor meg tudják fogni őt.

A mentés közel tíz percig tartott, de végül sikerült megmenteniük a fiút, és visszatolni őt az erélyre. Az értesülések szerint, a kisgyermek egyedül tartózkodott a lakásban, mert az édesanyja magára hagyta.

[cn-social-icon]

Read previous post:
TÖBBEN HALNAK BELE KÓRHÁZI FERTŐZÉSBE, MINT AUTÓBALESETBE
TÖBBEN HALNAK BELE KÓRHÁZI FERTŐZÉSBE, MINT AUTÓBALESETBE

A Magyar egészségügyről már sokat hallhattunk. Legutóbb arról írtunk, hogy milyen ételeket kapnak a betegek a kórházban. Akkor elég nagy...

MÁR TÖBB EZER ÉVE FIGYELNEK MINKET.
MÁR TÖBB EZER ÉVE FIGYELNEK MINKET

MÁR TÖBB EZER ÉVE FIGYELNEK MINKET [good_old_share] Hogy kik figyelik a földet és az emberiséget, azt sajnos nem tudni. (legalábbis...

Close