EZ A BICIKLIS KÜTYÜ AKÁR ÉLETET IS MENTHET – VIDEÓ

EZ A BICIKLIS KÜTYÜ AKÁR ÉLETET IS MENTHET - VIDEÓ
loading...

Erre a biciklis okoskütyüre minden biciklin szükség  lenne.


Egy Magyar találmány mentheti meg sok biciklis életét, vagy éppen a biciklijét.

A SmartGrip egy olyan markolat, mellyel a teljesen hagyományos biciklik is felokosíthatók. A kütyü adott helyzetben a kerékpáros életét is megmentheti.
Nem rég indult el egy új project, ami rengeteg kerékpároson segíthet több szempontból is. A Magyar fejlesztők egy olyan okos markolatot készítettek, ami minden szempontból hasznos, ráadásul nem is túl drága ahhoz képest, amit tud.

A markolatban lévő beépített GPS-nek köszönhetően pontosan látjuk, hogy merre haladunk, így ha esetleg ellopják a kerékpárt, akkor gyorsan megtalálhatjuk a tolvajokat, ráadásul a kütyü jelez is, ha megpróbálják ellopni a bringát.

loading...

Persze ez nem minden, a markolatba beépítettek egy lámpát is, ami irányjelzőként is funkcionál, és persze arra is tökéletes, hogy a bicikli jól látható legyen, valamint a markolat méri a megtett utat és az elégetett kalóriákat is.

Persze már vannak olyan eszközök, amik ezt mérik, így önmagában ez sok embernek nem lehet vonzó ajánlat, viszont most jön az a funkciója, ami mindenki számára biztosan hasznos.

A markolatot ugye össze kell kötni az okostelefonnal, abban az esetben, ha baleset történne velünk, akkor a kütyü érzékeli, és értesítést küld az általunk beállított személynek. Ezután a személy természetesen felhív minket, és ha nem lennénk elérhetőek, akkor ő értesíteni tudja a mentőket.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ennek köszönhetően életet is menthet ez a kütyü, persze csak akkor, ha beállítunk egy személyt akit értesíteni szeretnénk, és ő ugye éppen a telefonja közelében van.

A markolatot egyébként egy rejtett csavarral lehet feltenni, és szinte lelophatatlan a bicikliről.
Az okosmarkolat akkumulátora elég sokat, 300 órát bír egyetlen feltöltéssel, és jelez, ha 10 százalék alá merül a töltöttség.  A markolat ára egyébként nagyjából 25 ezer forint, ami egyáltalán nem drága, ha azt nézzük, hogy általában sokkal többet veszíthetünk, ha ellopják a bringát.
Read previous post:
MAGYARORSZÁGON NEM LESZNEK EURÓPAI BÉREK!MINDEN MARAD ÍGY!
MAGYARORSZÁGON NEM LESZNEK EURÓPAI BÉREK!MINDEN MARAD ÍGY!

MAGYARORSZÁGON NEM LESZNEK EURÓPAI BÉREK!MINDEN MARAD ÍGY! [good_old_share] Hogy miért? Itt a válasz:   Aki arra számított, hogy az Európai...

HAJLÉKTALANOKNAK ÉPÍT MINIHÁZAKAT EZ AZ AMERIKAI FÉRFI - VIDEÓ
HAJLÉKTALANOKNAK ÉPÍT MINIHÁZAKAT EZ AZ AMERIKAI FÉRFI – VIDEÓ

Hajléktalanoknak épít miniházakat egy amerikai férfi. [good_old_share] Megható történet. Elvis Summers nem mindennapi módon akar segíteni az utcán élő hajléktalanoknak....

Close