A SZÍR NŐK HARCOLNAK, A FÉRFIAK MENEKÜLNEK

A SZÍR NŐK HARCOLNAK, A FÉRFIAK MENEKÜLNEK

Szíriában a kurdok oldalán fiatal lányok harcolnak a terroristák ellen.

[cn-social-icon]

Fiatal lányok csatlakoztak a katonasághoz, hogy megvédjék a hazájukat. Feladták az otthonukat, de nem azért hogy meneküljenek, hanem hogy harcba álljanak, és megvédjék a hazájukat az ellenségüktől.

Legalább 15 ezer nő csatlakozott a harchoz, és kockára teszi az életét az éles tűzharcokban nap mint nap.

 „A férfiak az erejükkel harcolnak. A nők az agyukkal és előrelátásukkal. A nők természetüktől fogva gyűlölik az erőszakot, ezért fegyvert csak végszükségben használnak. Ugyanakkor meg kell védenünk magunkat, így neveltek fel bennünket”. Nyilatkozta a női egység egyik parancsnoka.

loading...

A riportból az is kiderült, hogy ezek a lányok nem bánják hogy feladták az otthonukat. Persze hiányzik az otthonuk, de a hazájuk megvédését fontosabbnak tartják.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Elgondolkodtató, hogy a nők csatlakoznak a katonasághoz, fegyvert ragadnak és védik az otthonukat. A férfiak pedig, (tisztelet a kivételnek) menekülnek Európába a harc elől. Persze a férfiak egy része is ottmaradt harcolni, de rengetegen inkább úgy döntöttek, hogy Európába menekülnek.

És persze akadnak olyanok is, akik az Európába érkezés után kezdenek harcolni, vagyis a Magyar rendőröket dobálni betondarabokkal azért, mert az Európai szabályok nem teszik lehetővé, hogy regisztráció nélkül ismeretlen személyek kontrollálatlanul átlépjék a határt.Ez nem tetszik nekik. És akadnak olyanok is a "menekültek között", akik a saját gyerekeiket dobálják át a kerítésen. (már ha valóban a saját gyerekük, mert egy normális szülő ilyet nem tesz a gyerekével – a szek. véleménye)

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások