ÍGY ÉPÜL FEL EGY LUXUSHAJÓ – VIDEÓ

ÍGY ÉPÜL FEL EGY LUXUSHAJÓ - VIDEÓ
loading...

Így épül fel egy luxushajó.

[good_old_share]


Érdekes videó.

Valószínűleg mindenki látott már hatalmas luxushajókat. Egy ilyen hajót elnézve természetesen mindenkinek az az első gondolata, hogy szívesen kipróbálná, vagy éppen az, hogy fel sem merne rá menni.

loading...De elgondolkodtatok már azon, hogy egy ekkora luxushajó vajon mennyi idő alatt épül fel, és hogy pontosan hogyan?

Ez a videó remekül bemutatja.

Ezen a 8 perces felgyorsított videón az AIDAprima nevű hajó építését nézhetjük végig, amit Nagasakiban építettek a Mitshubishi szárazdokkjában.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A videón az egész folyamatot megnézhetjük, az építéstől kezdve egészen a kész állapotig, és bizony elképesztő, hogy hogyan épül fel egy ekkora hajó.

A videón látható hajó építése egyébként 2011-ben kezdődött, és 2015-ben fejezték be, tehát 4 éven keresztül építették, szinte minden egyes nap, reggeltől estig.
Az AIDAprima 3300 utast képes szállítani, és még kozzájön a 900 fős személyzet is, így összesen 4200 embert képes szállítani ez a hatalmas gépezet.
Tehát, ha szereted a hajókat, vagy eddig kíváncsi voltál, hogy hogyan is épül fel egy ekkora luxushajó, akkor jó helyen jársz, mert itt megnézheted.

Ha tetszett a videó, akkor pedig oszd meg másokkal is.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
IPARI MENNYISÉGBEN HAMISÍTOTTÁK A GYÓGYSZEREKET EGY BUDAPESTI HÁZ PINCÉJÉBEN - VIDEÓ
IPARI MENNYISÉGBEN HAMISÍTOTTÁK A GYÓGYSZEREKET EGY BUDAPESTI HÁZ PINCÉJÉBEN – VIDEÓ

Ipari mennyiségben hamisították a gyógyszereket egy budapesti ház pincéjében. [good_old_share] Szerencsére a rendőrség lecsapott rájuk. A gyógyszerhamisítás nem új keletű...

5 HELY A FÖLDÖN, AHOVÁ SOSEM LÉPHETSZ BE
5 HELY A FÖLDÖN, AHOVÁ SOSEM LÉPHETSZ BE

5 hely a földön, ahová sosem léphetsz be. [good_old_share] Legalábbis egyáltalán nem ajánlott. Amióta repülővel tudunk utazni, azóta azt hisszük,...

Close