UFO A LÉGIJÁRAT MELLETT

UFO A LÉGIJÁRAT MELLETT

Egy rendkívül érdekes (UFO?) felvétel került fel az internetre.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

A véletlenül elkapott jelenet – amint az lenni szokott alaposan megosztotta a közönséget is.

 

A „fapados” Ryanair eindhoveni járata éppen felszállt és Spanyolország felé vette az irányt, amikor a pilóta érzékelt valamit. Ez a „valami” hirtelen irányváltoztatásra, és nagyobb gázadásra késztette a repülőgép vezetőjét.

Többen is azt állítják, hogy ha a pilóta nem reagál időben, akkor könnyen katasztrófához vezetett volna az eset.Eközben egy utas a fedélzeten éppen az alattuk elterülő tájban gyönyörködött és erről felvételt is készített, így megörökítette a jelenetet, és azt a „valamit” is, amely kiváltotta a pilóta hirtelen reakcióját. Az utasok hangjából következtetni lehet rá, hogy nem csak a felvételt készítő, de az utasok közül néhányan szintén láthatták a különös objektumot. A felvétel leírásában az szerepelt, hogy pánik tört ki a gépen. A videó rövidesen fel is került a legnagyobb videó-megosztó portálra és most mi is bemutatjuk.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Sajnos – mint ahogy az lenni szokott – ez a felvétel sem túl tiszta, így szinte lehetetlen megállapítani, hogy mi is az a rejtélyes repülő tárgy. Neked mi a véleményed? A felvétel alatt, a Facebook boxban elmondhatod.

Arra is kíváncsiak vagyunk, hogy Te hiszel- e a földön kívüli értelmes élet létezésében? Erre pedig ott a szavazás lehetősége is.

Te hiszel az idegen (földön kívüli) értelmes élet létezésében?

Megnézem az eredményeket

Loading ... Loading ...

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás