TÉVEDÉSBŐL 90 ÉVVEL HAMARABB ENGEDTÉK KI A BÖRTÖNBŐL!

98 évet kapott, de nyolc év után szabadon bocsátották. Családot alapított és rendesen élt hat évig, most viszont rájöttek a tévedésre.

Az amerikai Rene Lima-Marin húszévesen két fegyveres rablást követett el, amiért példás büntetést kapott. 2008-ban, miután nyolc évet letöltött büntetéséből, adminisztrációs hiba miatt kiengedték. Családot alapított, gyermekei születtek és nem követett el többé semmi rosszat, de most rájöttek a hibára és úgy néz ki, visszaviszik a börtönbe.


A férfi kegyelemért folyamodott, ügyvédje jelezte, hogy Lima-Marin tisztességesen élt tovább, szomszédaitól semmiben nem különbözött és nem számított arra, hogy egy napon el kell válnia családjától. „Azzal, hogy újra börtönbe visznek, három másik embert is megbüntetnek, akinek ehhez az egészhez nincs köze. Nem akarom, hogy családfő nélkül maradjanak” – mondta Lima-Marin.

Az ügyész szerint Lima-Marin rosszhiszeműen járt el, amikor kiengedték, ugyanis tudnia kellett, hogy tévedés történt, amit jeleznie kellett volna a hatóságoknak.

Szólj hozzá

Hozzászólás