NASA FOTÓ BIZONYÍTHATJA HOGY A MARSON VOLT ÉLET

NASA FOTÓ BIZONYÍTHATJA HOGY A MARSON VOLT ÉLET

Ez a kép nem hamis, legfeljebb akkor, ha a NASA manipulálta. Ezt azért merjük ennyire magabiztosan kijelenteni, mert a fotó az Űrkutatási Hivatal honlapján is megtalálható, nem a világháló ellenőrizhetetlen, mélységesen mély bugyraiból került elő. Hogy mit ábrázol?

Nos, ez az, amiben mi, és a szkeptikusok vélhetően ismét nem fogunk egyetérteni. Szerintem ezen a képen egy ősi település romjait láthatjuk, hatalmas falakat, amiket már jócskán kikezdett az idő és az erózió, de még mindig állnak. A másik tábor hordalékokról beszél majd, a szél által összefújt homokdűnékről, vagy valamilyen földmozgás által kialakult természetes formációról. Emlékszünk még a Prometheus filmben elhangzott alapvetésre?

„A természet nem dolgozik derékszögekkel.” Valahogy így hangzott. Ha ez igaz, akkor kijelenthetjük, hogy a képen látható struktúra egyáltalán nem természetes eredetű, hiszen számos ponton világosan kivehetőek azok a bizonyos derékszögek. Lehet, hogy nem egy ősi város romjai ezek, hanem mondjuk egy hatalmas, több medencéből álló, egykori víztározóé? Vagy valami egészen más célt szolgált ez a roppant különös formáció?-Legendavadasz

loading...
Facebook hozzászólások