NA, KÉREM! MUSZLIM SZILVESZTER – BERLIN VALÓDI CSATATÉR. ITT AZ EGYIK ELTITKOLT VIDEÓ

NA, KÉREM! MUSZLIM SZILVESZTER – BERLIN VALÓDI CSATATÉR. ITT AZ EGYIK ELTITKOLT VIDEÓ.
loading...

NA, KÉREM! MUSZLIM SZILVESZTER – BERLIN VALÓDI CSATATÉR. ITT AZ EGYIK ELTITKOLT VIDEÓ

[cn-social-icon]

Korábban megírtuk, hogy Németország több városában is önvédelemre szólítja fel a Pegida a tagságát, és a németeket is. A felszólítás kiváltó oka a szilveszteri, – jórészt külföldiek, köztük nagy számban található illegális bevándorlók által elkövetett brutális erőszakhullám volt.

 

Természetesen (sajnos), a hatóságok és a sajtó is el akarta titkolni a vandalizmust, és annak mértékét is. A Német nemzeti önvédelem (természetes védekező mechanizmus) viszont beindult, és a Pegida az utcára vonult.

A Merkel vezette politikai erő viszont utasította a rendőrséget, hogy verje szét az összegyűlt demonstrálókat.

Most viszont előkerült egy videó, melyet 2016. január 10.-én töltött fel valaki a legnagyobb videó-megosztó portálra. Ez megmutatja, hogy valójában milyen állapotok uralkodtak Berlinben, és mi volt a kiváltó oka annak, hogy a Pegida utcára hívta a Német embereket.
A videó ezzel a címmel jelent meg: Berlin ostromlói ezúttal Merkel meghívottjai voltak.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A látottakkal kapcsolatban kíváncsian várjuk a véleményedet, melyet a cikk után, a lap alján elmondhatsz!Kedves Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes [cn-social-icon]

Read previous post:
EZEN A VIDEÓN MOST MILLIÓK RÖHÖGNEK
EZEN A VIDEÓN MOST MILLIÓK RÖHÖGNEK

A héten egy új vírusvideót köszönthettünk, ami most egy elbénázott markoló szállításról szól. [cn-social-icon] Milliók röhögnek most, az elbénázott szállításon....

MERKEL KEMÉNYÍT A BEVÁNDORLÁSI TÖRVÉNYEKEN
MERKEL KEMÉNYÍT A BEVÁNDORLÁSI TÖRVÉNYEKEN

A helyzet fokozódik Németországban. [cn-social-icon] Angela Merkel már szigorítana a bevándorlási törvényeken, és kevesebb menedékkérő juthatna be az országba, valamit...

Close