PRIVATIZÁCIÓ – A MAGYAR NEMZET KIFOSZTÁSA

PRIVATIZÁCIÓ - A MAGYAR NEMZET KIFOSZTÁSA.

PRIVATIZÁCIÓ – A MAGYAR NEMZET KIFOSZTÁSA

[cn-social-icon]

A Komlómédia bemutatja a dokumentumfilm előzetesét.

 

Még kevesen láthatták új dokumentumfilmünk előzetesét. Köszönjük, ha megosztod, hogy ismerőseid is láthassák múltunk egy szeletének feltárását.

"Privatizálás az, amikor eladjuk a zongorát, és az árából eszünk még egy jó vacsorát." 
– Antal László, közgazdász
A privatizációról őszintén.

Első körben a Duna TV fogja levetíteni az 52 perces dokumentumfilmet. Szerepel benne mindegyik cukorgyárunk, Alkaloida, DIMAG, nyilvánosságra hozunk sok trükköt, miszerint fillérekért, vagy pénz nélkül óriási vagyonhoz lehetett jutni a privatizációval.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Szerinted eljön az idő, amikor a Nemzet kifosztói felelni fognak a bűneikért? Vagy ezt az aljasságot is megússzák? Kik számoltathatják el a nép kifosztóit, a politikusok, vagy a nép? Az oldal alján megírhatod.

 

Privatizáció, avagy az állami vagyon elherdálása (Trailer, HD)

"Privatizálás az, amikor eladjuk a zongorát, és az árából eszünk még egy jó vacsorát." – Antal László, közgazdászA privatizációról őszintén.Első körben a Duna TV fogja levetíteni az 52 perces dokumentumfilmet. Szerepel benne mindegyik cukorgyárunk, Alkaloida, DIMAG, nyilvánosságra hozunk sok trükköt, miszerint fillérekért, vagy pénz nélkül óriási vagyonhoz lehetett jutni a privatizációval.

Közzétette: Komlómédia – 2016. január 1.

Kedves Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes [cn-social-icon]

loading...
Facebook hozzászólások