HA EZT A VIDEÓT LÁTJA, TÖBBET BIZTOSAN NEM UTAZIK BIZTONSÁGI ÖV NÉLKÜL

HA EZT A VIDEÓT LÁTJA, TÖBBET BIZTOSAN NEM UTAZIK BIZTONSÁGI ÖV NÉLKÜL

Aki ezt a videót látja, az valószínűleg többet nem utazik biztonsági öv nélkül.


[good_old_share]

Hatalmas baleset.
Rengetegszer elmondják nekünk, hogy mindig kapcsoljuk be a biztonsági övet. Útközben bizonyos helyeken táblák is figyelmeztetnek, a TV-ben is sokszor elhangzik, valamint rengeteg kisfilm készült már arról, hogy milyen következményekkel járhat az, ha nem kapcsoljuk be magunkat.

Azonban egyetlen figyelmeztetés sem lehet annyira hatásos, mint egy igazi balesetről készült videó, ahol az okozta a mégnagyobb gondot, hogy az autóban ülő személyek nem voltak bekötve.

loading...

Hogy miért utazik valaki bekötött öv nélkül, azt persze nehéz lenne megmondani, logikus magyarázat pedig nincs is rá, de ennek ellenére nagyon sokan megteszik.

Ezt a felvételt Oroszországban készítették, és jól látszik rajta, hogy a fekete autós éppen előzni próbálna, azonban a sofőr kicsit elszámolta magát, és már nem fértek be a másik autó elé.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A sofőr ekkor satuféket nyomott, azonban ez azt eredményezte, hogy átsodródtak a szemközti sávba, ahol egy kisteherautó nekik ment.
Az utasok az ütközés miatt kirepültek az autóból, és az egyik utas éppen a kamerás autóhoz csapódott. Az autóban négyen utaztak, és a hírek szerint csodával határos módon nem történt haláleset, azonban a sérülések elég súlyosak voltak.
Facebook hozzászólások