MEGHATÓ VIDEÓ – SÍRVA HÚZTA KI A MENTŐS A KISBABÁT A ROMOK ALÓL

MEGHATÓ VIDEÓ - SÍRVA HÚZTA KI A MENTŐS A KISBABÁT A ROMOK ALÓL

Sírva húzta ki a mentős a kisbabát a romok alól.


[good_old_share]

Megrázó videó.
Valószínűleg a hét legmeghatóbb videója lesz az a videó, amin egy mentőst láthatunk, amint éppen kiment egy csecsemőt a romok alól. A férfit annyira megrázta az eset, hogy elsírta magát.

Az eset Szíriában történt egy bombázás után. A megrázó felvételt a Szíriai Civil Védelmi Liga egyik riportere készítette.

loading...

A videón láthatjuk, hogy egy önkéntes mentő egy vérző fejű csecsemőt emel ki a romok alól, majd gyorsan a mentőautóba siet vele. A férfit annyira megrázták a történtek, hogy elsírta magát az autóban.

A videó persze hamar felkapott lett és mára már több mint 50 ezren nézték meg.

Később kiderült, hogy a csecsemőt két óra ásás után találták meg, és a hírek szerint már jól van.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A hírek szerint a videón látható bombázásnak 11 halálos áldozata volt, és közülük 7-en gyerekek voltak. A BBC riportere miközben beszélt a hírekről, szintén elsírta magát a videó láttán.
Később azt írta Twitteren, hogy tisztában van vele, hogy a munkájában meg kell őriznie a hidegvérét, és a pártatlanságát, de ő is csak ember, és nagyon megérintette a videó.
Facebook hozzászólások