SEGÍTS AZOKNAK EGY MEGOSZTÁSSAL, AKIK A HATÁRUNKAT VÉDIK

SEGÍTS AZOKNAK EGY MEGOSZTÁSSAL, AKIK A HATÁRUNKAT VÉDIK!
loading...

SEGÍTS AZOKNAK EGY MEGOSZTÁSSAL, AKIK A HATÁRUNKAT VÉDIK


[good_old_share]

Szinte folyamatosan szárnyra kelnek a hírek, hogy a határunkat védő katonák és rendőrök egy része komolyan nélkülözik.
A hírek szerint jó néhányan emberhez méltatlan körülmények között teljesítenek szolgálatot, esőben, sárban ideiglenesen összetákolt viskókban húzzák meg magukat. Ezen kívül sokan arról számolnak be, hogy szó szerint éheznek.

Természetesen a hivatalos szervek ezt folyamatosan cáfolják, de ennek ellenére nem csak beszámolókat olvashatunk a határvédő nélkülözőktől, hanem fotókat és videókat is közölnek a médiák.

loading...

Mindenki eldöntheti, hogy kinek hisz. Azoknak, akik fizikailag a határunkat védik és beszámolnak az embertelen körülményekről, vagy a hivatalos szerveknek.

Mi nem foglalkozunk a hivatalos szervek „cáfolataival”, hanem inkább közreadjuk azt a felkérést, amely a Civilhír oldalán jelent meg, mert úgy gondoljuk, hogy a határainkat és az országunkat védő nélkülözők minden segítséget megérdemelnek.

Kérünk Téged, hogy oszd meg az alábbi írást!
Kedves Barátaim, Ismerősök!

Talán a Ti ismerőseitek/barátaitok/családtagjaitok is lent vannak a határokon, ahol nagy csatát vívnak értünk!

Egy lent lévő barátomtól megkérdeztem, hogy mi az amivel tudnék segíteni neki(k) és röviden tömören annyit mondott, hogy szó szerint száraz kenyeret és vizet kapnak, de ez a munkájuk. Ami biztos hogy jól esne bárkinek az étel (szendvics) és energiaital.

Én a magam részéről úgy döntöttem, hogy havonta legalább 1x családot és autót felpakolva energiaitalokat, szendvicseket, tartós élelmiszert viszek le nekik önköltségen!

Kérlek titeket, hogy amennyiben akármilyen és akármennyi élelmiszerrel, szendviccsel, konzervvel, pogácsával, akár házi készítésű süteménnyel, vagy akármilyen innivalókkal KV-val, teával, energiaitallal -akár nagyobb mennyiségben is- ha tudnátok segíteni, jelezzétek felém és azt le fogjuk szállítani nekik! Kérésünk, hogy megfelelően csomagoljátok!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Erre a célra akár több teherautót is be tudunk fogni, tehát nagyobb tételt is le tudunk szállítani!
A szervező egy telefonszámot is megadott. Ha valaki segíteni szeretne, akkor előtte érdemes telefonon egyeztetni. A megadott szám: +36302511125.

Megosztásotokat, segítségeteket a lent szolgáló Rendőrök és Katonák nevében is köszönjük!

“Egy mindenkiért, mindenki egyért!” Kérünk, mindenkit ossza meg!

Eddig a cikk. Köszönjük a megosztásokat!

Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

Read previous post:
KEZDŐDIK? MOST AZ OROSZOK PROVOKÁLNAK?
KEZDŐDIK? MOST AZ OROSZOK PROVOKÁLNAK?

KEZDŐDIK? MOST AZ OROSZOK PROVOKÁLNAK? [good_old_share] Sokasodnak az aggasztó jelek. Egyre forróbb a biztonsági helyzet Európában. Napról napra új katonai...

AZONOSÍTATLAN REPÜLŐ TÁRGY BUKKANT FEL MOSZKVÁBAN - VIDEÓ
AZONOSÍTATLAN REPÜLŐ TÁRGY BUKKANT FEL MOSZKVÁBAN – VIDEÓ

Azonosítatlan repülő tárgy bukkant fel Moszkvában. [good_old_share] Az UFO-t többen is jelentették a hírek szerint. Mostanában egyre ritkábban látni UFO-s...

Close