KEZDŐDIK? MOST AZ OROSZOK PROVOKÁLNAK?

KEZDŐDIK? MOST AZ OROSZOK PROVOKÁLNAK?

KEZDŐDIK? MOST AZ OROSZOK PROVOKÁLNAK?


[good_old_share]

Sokasodnak az aggasztó jelek. Egyre forróbb a biztonsági helyzet Európában.
Napról napra új katonai incidensekről érkeznek friss hírek, amely Oroszország, és az Európai Unió tagállamai közötti kapcsolatok megromlásához vezethet. Úgy tűnik, hogy az oroszok nem hagynak válasz nélkül egyetlen NATO akciót sem.

Hogy ez meddig tart még, vagy, hogy mi lesz ennek a „kardcsörtetésnek” a vége…?

Orosz harci gépek hatoltak be az Európai Unió légterébe – erről a Finn Védelmi Minisztérium adott tájékoztatást.

Hogy pontosan mi lehetett az ügy előzménye, arról nincsenek információk, de a skandináv ország Védelmi Minisztériuma azt is közölte, hogy a két SU-27 bombázó megsértette a légterüket és ezt komolyan veszik.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Azt is közölték, hogy egyre élénkebb az Orosz katonai tevékenység nem csak a Balti-tengeren, hanem a Csendes-óceánon is.
Ezt megelőzően egy friss jelentés azt is feltárta, hogy két Tu-160 Blackjack bombázó harci műveleteket végzett Skócia határainál.

A múlt hónapban Finnország nyilvánosságra hozta, hogy Oroszország már telepített két S-400 légvédelmi rakéta rendszert közel a határukhoz. Ez a tény, és a légtér megsértése Finnországot arra ösztönzi, hogy aláírjon egy katonai együttműködést az Egyesült Államokkal.

Hogy ennek mi lesz a vége…(? ?)

A hírről Dailystar számolt be.

Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!
Facebook hozzászólások