EJTŐERNYŐZÉS, EJTŐERNYŐ NÉLKÜL – VIDEÓ

EJTŐERNYŐZÉS, ERNYŐ NÉLKÜL - VIDEÓ
loading...

Ezt minden extrémsportoló megirigyelheti.

[cn-social-icon]

A videóban látottakat nem sokan mernék megismételni.

Az ejtőernyőzés talán a 10 legextrémebb extrémsport között van. Hatalmas magasságokból kiugrani, csupán egy ejtőernyővel elég félelmetes lehet, főleg úgy, hogy semmi garancia sincs arra, hogy kinyílik az ernyő, van nem történik valami hiba.

loading...

Egyáltalán nem ritka az, hogy egy ernyő nem nyílik ki, vagy hogy nem hibás az ernyő, esetleg nem gabalyodik bele az ember.

Azt mondják, hogy az is előfordul, hogy az ejtőernyős elájul zuhanás közben, ami már garantáltan halál, ha nem ébred fel időben, vagy esetleg nincsenek mellette profik, akik megmenti az életét.

Évente elég sokan halnak bele ebbe a sportba, mégis rengetegen csinálják, hiszen talán ez adja a legnagyobb adrenalinlöketet az embernek.

De ebben a videóban még extrémebb ez a sport.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Egy Finn fiatalember úgy döntött, hogy megcsinál egy ugrást ernyő nélkül, és az életét a körülötte lévő emberekre bízza. Ugyan a férfit elég sokan vették körbe, mégis nagyon kockázatos volt ez a mutatván több szempontból is, hiszen egyáltalán nem volt biztos az, hogy időben el tudják kapni és magukra csatolni, valamint az sem 100 százalék, hogy az elkapó ejtőernyője éppen jó.

[cn-social-icon]

Read previous post:
KÖZZÉTETTÉK A 11 ÉVES GYERMEKÜK MEGRÁZÓ BÚCSÚLEVELÉT
KÖZZÉTETTÉK A 11 ÉVES GYERMEKÜK MEGRÁZÓ BÚCSÚLEVELÉT

Az iskolai zaklatás egy újabb áldozatot szedett. [cn-social-icon] A rendőrség állítólag nem nagyon foglalkozott az esettel, így a család közzétette...

LEHET HOGY MÉGIS IDEGEN CIVILIZÁCIÓRA BUKKANTUNK
LEHET HOGY MÉGIS IDEGEN CIVILIZÁCIÓRA BUKKANTUNK

Lehet, hogy mégis idegen civilizációra bukkantunk. [cn-social-icon] Persze még messze van az, hogy ezt kijelenthessük. A megtalált bolygóról már korábban...

Close