ÍGY VERNEK ÁT ITTHON A BLACK FRIDAY-EL

ÍGY VERNEK ÁT ITTHON A BLACK FRIDAY-EL
loading...

Most volt a nagy Black Friday, ahol ugye minden nagyon le van árazva, legalábbis állítólag.

[cn-social-icon]

Persze ez sem annyira igaz, de erre később kitérünk.

A Black Friday az a nap, amikor minden nagyon olcsó, és az emberek gyorsan elmennek megvenni az új plazmatévét, amire amúgy pont nincs szükségük de most „olyan occsó”

loading...

Persze a valóság egészen más, az emberek egymást tapossák egyetlen tv-ért vagy éppen egy konkrét tömegverekedés alakul ki az áruházban. Vagy éppen felnőtt emberek nekimennek egy kisgyereknek és kikapják a kezéből a játékot mert az az utolsó darab.

Nos igazából ilyen a Black Friday. Ez az a nap, amikor megmutatja magát az, hogy mekkora állat is az ember.

De ebbe nem igazán szeretnénk belemenni, hiszen vannak kivételek, és általában pont a normális emberek veszik magukra azok helyett, akiknek a kritikát szánják.

Inkább nézzük meg, hogy a Black Friday hogyan is működik nálunk, Magyaroknál.

Természetesen ez a csodálatos nap nálunk is tombolt, és mint az megszokott, nálunk egy kicsit magyarosan értelmezték ezt a napot is, tehát hatalmas átverések mindenhol.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Nem kell mindennek bedőlni.

Rengeteg helyen, már az indulásnál „elfogyott” a készlet, pedig hát mit ad isten, éppen azon volt az a hatalmas 93%-os leárazás, és pont reggelre elfogyott… De ez még semmi, a leg pofátlanabb akció az, amikor gyorsan csütörtökön az 50 ezer forintos valamit felárazzák 100 ezerre, majd pénteken 50%-os akciót hirdetve, újra 50 ezer lesz, és hát most „olyan occsó, vegyük meg.” A legszebb az egészben, hogy sok ember észre sem veszi. (az alábbi felvételek nem hazánkban készültek)

Egy srác posztolta, hogy egy biciklit 93%-os akció képpen, 419.090 Ft-os ár helyett 28.103-ért lehetett volna megvenni, de hát a készlet már reggel elfogyott.

Egy másik srác pedig a kép alá írta, hogy egy ismerősét a leárazott xbox-ok érdekelték volna, de már reggel 7-kor úgy tették fel, hogy elfogyott.

Egy lány pedig észrevette, hogy egy 13.999 Forintos cucc 15%-os LEÁRAZÁSBAN 14.271 Forintra nőtt. Tehát a 15%-os leárazás ellenére, az a termék ára mégis nőtt, mint csökkent.

Tehát ne dőljünk be mindenféle marketingfogásnak, a Black Friday, Amerikában arról szól, hogy mindent leáraznak, az emberek pedig állatokká változnak, itt pedig a Black Friday általában nem más, mint egy hatalmas "magyaros" átverés, ahol tényleg csak szerencsével sikerül olcsóbban venni valamit. Neked mi a tapasztalatod?? Az oldal alján elmonthatod!

[cn-social-icon]

Read previous post:
AZ INTERNET NAGY RÉSZE TÁMADJA A MAGYAR KAMIONOST, AKI KIAKADT A MIGRÁNSOKON - VIDEÓ
AZ INTERNET NAGY RÉSZE TÁMADJA A MAGYAR KAMIONOST, AKI KIAKADT A MIGRÁNSOKON – VIDEÓ

Nézd meg a videót, és döntsd el, hogy ki mellé állsz. [good_old_share] Ezért a videóért rengetegen támadják a Magyar kamionost,...

VIGYÁZZ! HA KIRABOLNAK, KÖNNYEN TE LEHETSZ A VÁDLOTT.
VIGYÁZZ! HA KIRABOLNAK, KÖNNYEN TE LEHETSZ A VÁDLOTT

VIGYÁZZ! HA KIRABOLNAK, KÖNNYEN TE LEHETSZ A VÁDLOTT Felfordult a világ. [cn-social-icon] Nemrégiben még azt gondolhattuk, hogy napjainkra saját értékeink,...

Close