A PÁPÁNAK SEM TETSZIK, AZ EGYHÁZ ANYAGIASSÁGA!

loading...

Ez a hír valószínűleg sok papnak nem tetszett.

[cn-social-icon]

Ferenc pápa szerint, be kell fejezni azt, hogy az egyházak pénzt kérnek a misékért és a keresztelőkért, meg persze az áldásért is.

Teljesen mindegy, hogy valaki keresztény vagy nem, abban szerintem mindenki egyetért, hogy a mostani Pápánk, bizony az egyik legjobb Pápa aki csak volt.

loading...

Rengeteg nem vallásos ember jelentette ki, hogy Ferenc Pápa az egyik legigazságosabb, aki eddig volt, és ez így is van. Nagyon sok esetet fel lehetne sorolni, hogy miért is mondjuk ezt, de valószínűleg az emberek többsége tudja ezeket az eseteket.

Ferenc Pápa megmutatja az emberi oldalát, és tényleg igazságos. Most az egyik mondatán valószínűleg nagyon sok pap kiakadt.

A pápa azt mondta, hogy be kell fejezni az egyház anyagiasságát, és ingyenessé kell tenni az áldást, a miséket és a keresztelőket is.

A Pápa arról beszélt, hogy nem tetszik neki az, hogy az egyház mindenért pénzt kér, miközben ingyenesnek kellene lennie. Azt mondta, hogy botrányosan eluralkodott az egyházon belül, a kereskedelmi szemlélet.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Szerinte botrányos az, ahogyan az egyház sokszor viselkedik az emberekkel, és hogy egy teplomba belépve, gyakran, rögtön árlistákat látunk, ezeken az árlistánkon pedig fel vannak sorolva, hogy mennyibe kerül egy keresztelő, vagy éppen egy mise. Szerinte ezeket meg kellene szüntetni, hiszen a vallás nem a pénzről szól, és ebben teljesen igaza van.

Ezért mondja azt mindenki, és teljesen jogosan, hogy talán ő a legigazságosabb Pápa, aki csak volt. Ő megmondja azt, amit rengetegen nem mernek kimondani, hogy a vallás sajnos átment egy üzletbe, és nagyon sok pap álszent, eljátsszák a szentet, és közben rengeteg pénzt csalnak ki a hívő emberekből.

A Pápa a beszéd végére még elmesélt egy személyes történetet is. Még papként találkozott egy párral, misével szerettek volna összeházasodni, azonban nem lehetett, mert kevés volt az idő, ezért azt mondták nekik, hogy fizessenek dupla összeget, és akkor 20 perc alatt gyorsan összeadják őket.

[cn-social-icon]

Read previous post:
ÍGY VERNEK ÁT ITTHON A BLACK FRIDAY-EL
ÍGY VERNEK ÁT ITTHON A BLACK FRIDAY-EL

Most volt a nagy Black Friday, ahol ugye minden nagyon le van árazva, legalábbis állítólag. [cn-social-icon] Persze ez sem annyira...

AZ INTERNET NAGY RÉSZE TÁMADJA A MAGYAR KAMIONOST, AKI KIAKADT A MIGRÁNSOKON - VIDEÓ
AZ INTERNET NAGY RÉSZE TÁMADJA A MAGYAR KAMIONOST, AKI KIAKADT A MIGRÁNSOKON – VIDEÓ

Nézd meg a videót, és döntsd el, hogy ki mellé állsz. [good_old_share] Ezért a videóért rengetegen támadják a Magyar kamionost,...

Close