ÉHSÉGSZTRÁJKBA KEZDTEK A MENEKÜLTEK BÉKÉSCSABÁN

ÉHSÉGSZTRÁJKBA KEZDTEK A MENEKÜLTEK BÉKÉSCSABÁN
loading...

Éhségsztrájkba kezdtek a menekültek Békéscsabán.


[good_old_share]

Így szeretnék felhívni a figyelmet a helyzetükre.
loading...

A menekültek azt állítják, hogy nagyon rossz sorsuk van a befogadó központokban, és hogy nem foglalkozik velük senki, és szerintük a magyar kormány „pszichológiai háborút visel” ellenük.

Éppen emiatt a Békéscsabai zárt befogadó központban éhségsztrájkba kezdtek.

Az M1-en elhangzottak szerint, nagyjából százan vannak a központban, azonban nem tudni, hogy a száz emberből pontosan hányan kezdtek éhségsztrájkba.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A menekültek próbálják felhívni magukra a figyelmet, és egy nyilatkozatot is tettek a sajtónak, amiben azt mondták, hogy „testi és lelki betegségektől szenvednek és többen az öngyilkosság elkövetését fontolgatják.”

Azt is elmondták, hogy az éhségsztrájkkal azt szeretnék elérni, hogy a külföldi sajtó is foglalkozzon velük, és azt, hogy minél előbb kiszabadulhassanak a befogadó központból.
A migránsok azt mondják, hogy börtönben tartják őket, miközben ők a háború és a halál elől menekülnek.

Azt is elmondták, hogy már hat hónapja a befogadó központban vannak, és fogalmuk sincs, hogy mi lesz velük, és szerintük a magyar kormány „pszichológiai háborút visel.”

Azt, hogy meddig szeretnék folytatni az éhségsztrájkot, egyenlőre nem tudni, de az biztos, hogy mindent meg fognak tenni ezért, hogy a külföldi sajtó is beszámoljon az esetről.

loading…


[apss_share]

loading…


Read previous post:
ILYEN EGY IGAZI DRONELAPSE VIDEÓ
ILYEN EGY IGAZI DRONELAPSE VIDEÓ

Ilyen egy igazi dronelapse videó. [good_old_share] Érdemes megnézni. Az oldalon már elég sok timelapse videót bemutattunk, és természetesen rengeteg drónvideót...

NEM IS GONDOLNÁD, HOGY MEKKORA ÜZLET VAN A METEORITOKBAN
NEM IS GONDOLNÁD, HOGY MEKKORA ÜZLET VAN A METEORITOKBAN

Nem is gondolnád, hogy mekkora üzlet van a meteoritokban. [good_old_share] Családok megélhetését jeleni a meteorit biznisz. Valószínűleg nem gondolnád azt,...

Close