ÉHSÉGSZTRÁJKBA KEZDTEK A MENEKÜLTEK BÉKÉSCSABÁN

ÉHSÉGSZTRÁJKBA KEZDTEK A MENEKÜLTEK BÉKÉSCSABÁN
loading...

Éhségsztrájkba kezdtek a menekültek Békéscsabán.


Így szeretnék felhívni a figyelmet a helyzetükre.
A menekültek azt állítják, hogy nagyon rossz sorsuk van a befogadó központokban, és hogy nem foglalkozik velük senki, és szerintük a magyar kormány „pszichológiai háborút visel” ellenük.

loading...

Éppen emiatt a Békéscsabai zárt befogadó központban éhségsztrájkba kezdtek.

Az M1-en elhangzottak szerint, nagyjából százan vannak a központban, azonban nem tudni, hogy a száz emberből pontosan hányan kezdtek éhségsztrájkba.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A menekültek próbálják felhívni magukra a figyelmet, és egy nyilatkozatot is tettek a sajtónak, amiben azt mondták, hogy „testi és lelki betegségektől szenvednek és többen az öngyilkosság elkövetését fontolgatják.”

Azt is elmondták, hogy az éhségsztrájkkal azt szeretnék elérni, hogy a külföldi sajtó is foglalkozzon velük, és azt, hogy minél előbb kiszabadulhassanak a befogadó központból.
A migránsok azt mondják, hogy börtönben tartják őket, miközben ők a háború és a halál elől menekülnek.

Azt is elmondták, hogy már hat hónapja a befogadó központban vannak, és fogalmuk sincs, hogy mi lesz velük, és szerintük a magyar kormány „pszichológiai háborút visel.”

Azt, hogy meddig szeretnék folytatni az éhségsztrájkot, egyenlőre nem tudni, de az biztos, hogy mindent meg fognak tenni ezért, hogy a külföldi sajtó is beszámoljon az esetről.

loading…


[apss_share]

loading…


Read previous post:
ILYEN EGY IGAZI DRONELAPSE VIDEÓ
ILYEN EGY IGAZI DRONELAPSE VIDEÓ

Ilyen egy igazi dronelapse videó. Érdemes megnézni. Az oldalon már elég sok timelapse videót bemutattunk, és természetesen rengeteg drónvideót is....

NEM IS GONDOLNÁD, HOGY MEKKORA ÜZLET VAN A METEORITOKBAN
NEM IS GONDOLNÁD, HOGY MEKKORA ÜZLET VAN A METEORITOKBAN

Nem is gondolnád, hogy mekkora üzlet van a meteoritokban. Családok megélhetését jeleni a meteorit biznisz. Valószínűleg nem gondolnád azt, hogy...

Close