KÍSÉRTETET FILMEZTEK A FOCIMECCSEN

KÍSÉRTETET FILMEZTEK A FOCIMECCSEN.
loading...

KÍSÉRTETET FILMEZTEK A FOCIMECCSEN

KÍSÉRTET JÁRT A FOCIMECCSEN

Az, hogy járt, nem is jó jelző. Inkább futott.Érdekes és megmagyarázhatatlan jelenséget rögzítettek a Racing Club-River Plate argentin bajnoki meccsén a kamerák. Egy nehezen észrevehető alak futott végig a pálya szélén a nézők előtt. Kis idő elteltével ismét rögzítették a kamerák, amikor az alak visszafordult, majd ellenkező irányba futott végig a pálya szélén.

A felvételt jobban megfigyelve láthatjuk, hogy a rohanó alak egyetlen nézőnek sem tünt fel. Lehet, hogy csak a kamerák érzékelték a jelenlétét?

Az Estadio Presidente Juan Domingo Perón stadion gondoka, és több karbantartó is elmondta, hogy ehhez a jelenséghez hasonló már korábban is történt. És nem csak a pályánál, de az öltözőkben is néha feltűnik ez a különös alak.

loading...Mindezek ellenére hivatalos magyarázat még nem született a jelenségre.

Korábban már bemutattuk a 3 legfélelmetesebb felvételt a szellemekről: nincs bizonyíték arra, hogy hamisak. Ezeket ide kattintva érhetet el.

Read previous post:
SZOBROT TALÁLTAK A MARSON?
SZOBROT TALÁLTAK A MARSON?

Az ufo hívők és azok akik hiszik hogy élet van vagy volt a marson most ismét örülhetnek hiszen kikerüli egy...

ÍGY VESZNEK RÁ A BOLTOK A KÖLTEKEZÉSRE!
ÍGY VESZNEK RÁ A BOLTOK A KÖLTEKEZÉSRE!

Biztos elgondolkodtak rajta hogy amikor bemennek egy boltba akkor sokszor miért vesznek meg olyan dolgokat amire nincs is szükségük, és...

Close