MEGHALT A RÁKBETEG STAR WARS RAJONGÓ!

loading...

Elhunyt az a rákbeteg férfi, akinek a múlt héten megengedte a Disney, hogy megnézze a legújabb Star Wars filmet.

[cn-social-icon]

Daniel Fleetwood az elsők közé tartozott, aki láthatta a filmet, sajnos elhunyt, de legalább teljesülhetett az utolsó kívánsága.

A 32 éves Daniel, egész életében hatalmas Star Wars rajongó volt, már 8 éves kora óta odavolt a Star Wars világáért. Ezért is várta annyira a Disney által rendezett legújabb Star Wars filmet, az Ébredő Erőt.

loading...

Júliusban azonban a rák egyik nagyon agresszív formáját diagnosztizálták nála. Az orvosok akkor 2 hónapod jósoltak Danielnek, de ő nem adta fel és küzdött a rákkal szemben. Daniel viszont úgy érezte, hogy már nem éli meg a decemberi Star Wars premiert, és mivel gyermekkora óta rajongott a filmért, ezért nagyon szerette volna látni a legújabb részt, még a premier előtt.

A felesége pedig indított egy kampányt a Twitteren, aminek az volt a lényege, hogy megkérték a Disney-t arra, hogy engedjék meg Danielnek azt, hogy megnézhesse a filmet még a premier előtt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Szinte az egész világ szurkolt Danielnek azért, hogy valóra válhasson az álma, és egyben az utolsó kívánsága is. IDE KATTINTVA olvashatod azt a cikket, melyben megírtuk, hogy TELJESÜLT A HALDOKLÓ RAJONGÓ ÁLMA, PREMIER ELŐTT LÁTHATTA AZ ÚJ STAR WARS FILMET!

A múlt héten pedig ez az álom teljesülhetett is, hiszen a film rendezője felhívta Danielt, és közölte vele, hogy engedélyezik neki a film megnézését. Később pedig a Disney három munkatársa vitte el Daniel otthonába a Star Wars legújabb részének vágatlan változatát. Daniel álma ezzel teljesült, és nagyon boldog volt.

Eltelt öt nap, és Daniel felesége közölte a Facebookon, hogy Daniel elhunyt. Álmában halt meg, nem szenvedett.

“Daniel nagyszerűen harcolt egészen a végsőkig. Most már ő is eggyé vált Istennel és az Erővel. Álmában ment el, békességben. Mindig ő marad a példaképem és a hősöm” Írta a felesége.

Ezután pedig mindenkinek megköszönte azt a rengeteg szeretetet és támogatást amit adtak nekik, és hogy segítettek abban, hogy Daniel utolsó kívánsága teljesülhessen.

[cn-social-icon]

Read previous post:
A BIZONYÍTÉK – KIK FEGYVEREZTÉK FEL AZ ISIS-T SZÍRIÁBAN?
A BIZONYÍTÉK – KIK FEGYVEREZTÉK FEL AZ ISIS-T SZÍRIÁBAN?

A BIZONYÍTÉK – KIK FEGYVEREZTÉK FEL AZ ISIS-T SZÍRIÁBAN? [cn-social-icon] Amerikai Apache helikopterek védik az ISIS terroristák vonulását Irakból Szíriába....

RENDŐRÖKET AKARTAK FELGYÚJTANI A MIGRÁNSOK.
RENDŐRÖKET AKARTAK FELGYÚJTANI A MIGRÁNSOK

RENDŐRÖKET AKARTAK FELGYÚJTANI A MIGRÁNSOK [cn-social-icon] A migránsok úgy döntöttek, hogy megrohamozzák a kamionokat, hogy azokkal jussanak el a céljukhoz....

Close