A NASA KIKAPCSOLTA AZ ÉLŐ ADÁST, MIUTÁN MEGJELENT EGY FURCSA OBJEKTUM – VIDEÓ

A NASA KIKAPCSOLTA AZ ÉLŐ ADÁST, MIUTÁN MEGJELENT EGY FURCSA OBJEKTUM - VIDEÓ

Megjelent egy objektum a NASA élő űrkameráján, majd az adást lekapcsolták.

[good_old_share]

Érdekes videó.
A napokban a NASA élő kameráján megjelent egy ismeretlen objektum, ami úgy tűnik, hogy a föld felé ereszkedett. Az objektum csak pár másodpercig volt megfigyelhető, mert ezután a NASA lekapcsolta a kamerákat, és természetesen a későbbi bekapcsolásnál már nem volt látható.

Korábban is történtek már hasonló esetek, és pontosan emiatt a NASA-t már többször meggyanúsították azzal, hogy eltitkolja a földönkívüliek létezését.

loading...

A mostani esettel csak még inkább megerősödött ez a feltevés, és azt gondolják, hogy az idegen civilizációk folyamatosan látogatnak minket, amiről természetesen tud a NASA.

Természetesen furcsa az, hogy egyszer csak megjelenik egy ismeretlen objektum, és rögtön lekapcsolják a kamerákat.

A felvételt azoknak az UFO vadászoknak köszönhetjük, akik folyamatosan rögzítik azt, amit a NASA űrkamerája közvetít, így hiába kapcsolták le, a lekapcsolás előtti felvételek megvannak.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A NASA persze tagadja azt, hogy bármit is eltitkolnának, és a kamera lekapcsolása állítólag egy pillanatnyi zavar miatt történt.
Facebook hozzászólások