MOSÓGÉPBE RAKTA A RÉSZEG BÉBISZITTER, A HÁROM ÉVES GYERMEKET

loading...

Ez is bizonyítja, hogy sosem szabad egy idegenre bízni a gyermekünket.


Felháborító eset.

Egy 14 éves bébiszitter a mosógépbe tette a három éves kislányt, akire vigyázott. A szülők ismerték a fiatalt, ezért merték rábízni a gyermeket.loading...

A 14 éves bébiszitter fiút a rendőrség őrizetbe vette az eset után. A nyomozás szerint a fiatal erősen ittas állapotban volt, ráadásul nyugtatókat is bevett, miután magára hagyták a két kisgyermekkel akikre vigyáznia kellett volna.

Állítólag három másik barátja is átment később, és velük ittak, majd nyugtatókat vettek be.

Arról egyenlőre nincs konkrét információ, hogy a másik három fiúnak volt-e köze ahhoz, hogy a kislányt betették a mosógépbe, bár valószínűleg volt, ráadásul az idősebb kisgyermek beszámolója szerint legalább az egyik fiú benne volt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az őrizetbe vett fiú először a mosógépbe, majd a ruhaszárítóba is betette a kislányt, ráadásul be is kapcsolta. Elképzelni esm tudjuk, hogy a kislány milyen szenvedéseken mehetett keresztül.

A kislány teste tele van horzsolásokkal és zúzódásokkal.

Az idősebb gyermek elmondta, hogy az egyik fiú többször ki, majd bekapcsolta a ruhaszárítót, miközben a három éves kisgyermek benne volt.A szülők azért merték rábízni a két kisgyermeket a fiúra, mert már születésétől fogva ismerték, és rendes gyermeknek ismerték meg.

Amikor a szülők hazaértek, akkor találtak rá az alkoholos üvegekre, és a nyugtatós dobozokra. Ezek után mondta el az idősebb kislány azt, hogy a három éves húgát a fiúk a mosógépbe tették, majd a ruhaszárítóba.

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás