EGY 800 ÉVES KOPORSÓT TÖRTEK ÖSSZE, EGYETLEN FOTÓ MIATT

EGY 800 ÉVES KOPORSÓT TÖRTEK ÖSSZE EGYETLEN FOTÓ MIATT
loading...

Egy 800 éves koporsót törtek össze egyetlen fotó miatt.

[good_old_share]


Az emberi hülyeség határtalan.

Valószínűleg a legtöbb ember járt már múzeumban, vagy másmilyen másfajta kiállításon. Általában ha egy ilyen helyen vagyunk, akkor az érdekesebb darabokat szeretnénk megörökíteni is, hogy később megmutassuk az ismerőseinknek.

loading...Éppen ezért előkapjuk a telefonunkat, vagy éppen a fényképezőgépünket, és lefotózzuk az általunk kiszemelt darabokat, már persze ugye csak akkor, ha megengedett.

Ez eddig rendben is van, és valószínűleg ezt mindenki meg is érti.

Azonban sajnos mára már eljutottunk odáig, hogy egyes embereknek annyira fontos, hogy egy jó képet csináljanak a már említett, kiszemelt darabbal, hogy időközben szépen tönkre is teszik azt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

Ezeknek a daraboknak az értéke egyébként általában vagy nagyon drága, vagy még annál is drágább, esetleg már-már felbecsülhetetlen, és sokszor helyrehozhatatlan is.Nem is olyan rég, egy kínai nő tört össze nem kevés műtárgyat, miközben szeretett volna egyet megörökíteni. Azt ember egy ilyen hír után azt hinné, hogy am emberek majd jobban odafigyelnek az ilyenekre, és tanulnak egy ember hibájából.

Hát nem.

A mai eset azonban még ennél is idiótább. A korábbi esetben ugyanis a kínai nő csak leguggolt a műtárgyhoz, és elcsúszott, így lökte fel az oszlopokat amiken a műtárgyak voltak, azonban a mostani esetnél a történetben szereplő család ennél is messzebb ment.

A családnak nagyon tetszett egy kiállított koporsó, és úgy gondolták, hogy akkor tudják a lehető legjópofább képet elkészíteni, ha beleteszik a gyereküket a kiállított koporsóba, mintha abban feküdne.

A múzeum vezetői természetesen nem voltak felkészülve a hülyékre, így a koporsó nem egy zárt vitrinben volt, ezért a család gond nélkül el is kezdte a műveletet.

Közben persze a család leverte a koporsót, ami össze is tört, majd szépen kisunnyogtak a múzeumból, a biztonságiak pedig nem tudták őket megfogni.

A földön fekvő, összetört koporsót a múzeum dolgozói találták meg, a restaurálásával megbízott, Claire Reed pedig elmondta, mielőbb szeretné helyreállítani azt.A koporsót 1921-ben találták meg, benne egy csontvázzal, ami akár egy szerzetesé is lehetett, mivel a kolostort clunyi szerzetesek alapították a 13. században. A homokkő műtárgy az utolsó ilyen és nagyon fontos is, mivel nem rendelkeznek túl sok lelettel.

Szerencsére a javítása az előzetes becslések alapján nem lesz túl drága, a jövőben pedig teljesen zárt vitrint kap majd, hogy megelőzzék a hasonló eseteket.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
BANKÁROK PÁNIKBAN-OROSZORSZÁG ÉS KÍNA FELKÉSZÜL.
BANKÁROK PÁNIKBAN-OROSZORSZÁG ÉS KÍNA FELKÉSZÜL.

BANKÁROK PÁNIKBAN-OROSZORSZÁG ÉS KÍNA FELKÉSZÜL. [good_old_share] Egyre több hírforrás közli le az alábbi hírt: Az olajdollárnak október 18-ával vége -...

EZ A VILÁG LEGBETEGEBB FALIÓRÁJA - VIDEÓ
EZ A VILÁG LEGBETEGEBB FALIÓRÁJA – VIDEÓ

Ez a világ legbetegebb faliórája. [good_old_share] Természetesen a Távol-Keletről érkezett. Valószínűleg a faliórákat senkinek sem kell bemutatni, hiszen szinte mindenki...

Close