ELÍTÉLTEK EGY RABSZOLGATARTÓ CSALÁDOT

ELÍTÉLTEK EGY RABSZOLGATARTÓ CSALÁDOT

Elítéltek egy rabszolgatartó családot.

[good_old_share]


Elképesztő történet.

Nem régiben írtunk arról, hogy két magyar férfi rabszolgaként tartott egy idős férfit, akit dolgoztattak, vertek és fenyegettek.
A férfinek nemcsak náluk kellett dolgoznia, hanem a sanyargatói egyik barátjánál is, és ez hosszú ideig így ment, mire a rendőrség elfogta őket.

loading...

Már ez a történet is elképesztő, azonban az még hihetetlenebb, hogy egész rabszolgatartó hálózatok alakultak ki, pedig így igaz.

Most Angliában csaptak le a rendőrök egy csoportra, akik rabszolgákat tartottak szörnyű körülmények között. Az áldozatokat kínozták, és állatként bántak velük minden egyes nap, hosszú éveken keresztül.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

A csoport tagjai az utcáról szedték össze az áldozataikat. Általában hajléktalanokat kerestek meg, vagy olyan embereket, akik nagyon szegények voltak, esetleg drog és alkohol problémával küzdőket.Majd aztán ezeknek az embereknek munkát ajánlottak némi pénzért és ételélt cserébe, és elcsalták őket magukhoz.

Ezután csapdába csalták őket, verték kínozták és be is drogozták az áldozataikat.

A csoport több rabszolgát is tartott, leginkább 18 és 63 év között, és az áldozatok között olyanok is voltak, akik fogyatékkal éltek.

A rabszolgatartó csoport pedig eszméletlenül hosszú ideje működött már, ugyanis kiderült, hogy volt olyan áldozat, aki már 26 éve „dolgozott” a csoportnak.

A rabszolgatartó csoport egyébként egy több tagból álló család volt, és mindeközben ők remekül éltek. Luxusautókkal jártak, Barbadosra jártak nyaralni és drága plasztikai műtétekre költöttek.

A rabszolgáikat pedig maradékokkal etették, szakadt lakókocsikban és pajtákban tartották őket, víz és fűtés, valamint mellékhelyiség nélkül.
Szerencsére azonban sikerült elkapniuk az egész családot, és összesen 79 év börtönre ítélték őket. A család összesen 11 tagból állt, 10 férfi és egy nő.

A bíró szerint az áldozatokat megfosztották az emberi méltóságuktól, rabszolgamunkára kényszerítették őket, amiből nem tudtak elmenekülni. Ha panaszkodtak, még több munkára kényszerítették őket. Ha nem értettek a szóból, megverték őket, a sérüléseiket pedig nem láthatta el orvos. Az egyik férfi elmondása szerint pokol volt az életük a Rooney család mellett.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások